Itt a száraz november! Te mit fogsz inni?

2018.11.01. 08:06

November elsejétől ismét meghirdetik a száraz novembert, aminek a lényege, hogy ki kell bírni egy hónapot alkohol nélkül. Te mit fogsz inni ebben a hónapban? Ez a hét kérdése.

Itt a száraz november! Te mit fogsz inni?

Évek óta meghirdeti a Kék Pont Alapítvány a száraz novembert, ami egy kihívást takar, miszerint egész hónapban nem szabad inni alkoholt. Az alapítvány a kampányt a „mentálfitness” jegyében hirdeti meg olyanoknak, akik hetente többször isznak, de nem komoly alkoholproblémával küzdő napi nagyivók. A cél, hogy a résztvevők tudatosítsák az alkoholhoz való viszonyukat, azáltal, hogy megtudják:

mennyire nehéz kibírniuk egy hónapot alkohol nélkül?

Idén a kampánnyal hangsúlyosan a nőket célozzák meg a szervezők, szerintük ugyanis a nők ivása a férfiakéval szemben sokszor még mindig tabu, de bátorítják a férfiakat is, hogy vegyenek részt a kihívásban.

Mi arra vagyunk kíváncsiak, ti bevállaljátok-e a száraz novembert, és mit fogtok inni ebben a hónapban? Erről szól a hét kérdése.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek