+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. október 25. csütörtök, 10:20
Az év legszórakoztatóbb játékának ígérkezik a szentek gyűjtésével foglalkozó Follow JC Go.

Egészen meglepő módon próbálja elérni a katolikus egyház a fiatalokat: egy Pokémon Góhoz hasonló játékot gyárt – írja a The Verge. Az alapvető különbség az lesz, hogy szörnyek helyett katolikus szenteket és egyéb fontos bibliai figurákat kell majd begyűjteni, harc helyett pedig egy jó kis imádkozással üthetjük el az időnket.

 

A Follow JC Go (Kövesd Jézus Krisztust Go) névre hallgató játékot nem a Vatikán fejleszti, hanem a Fundación Ramón Pelé nevű flordiai keresztény csoport, de Ferenc pápa már most óriási rajongója az ötletnek.

 

„A pápa nem túl nagy kütyürajongó, de nagyon megörült, mikor megtudta, hogy össze akarjuk kötni a technológiát az evangelizációval" – mondta a Crux Nownak a szervezet ügyvezető igazgatója, Ricardo Grzona. 

 

Bár még nem nyilvános, annyi már biztos, hogy a küzdelmet bibliai kvíz helyettesíteni, és természetesen etetni és itatni sem kell majd a szentjeinket, helyette olyan jótanácsokkal látnak el minket, hogy menjünk ki virágokat szagolni, esetleg templomba.

 

A Follow JC Go Androidra és iOS-re is készül, spanyolul, portugálul, olaszul és persze angolul is játszható lesz. 

 

Van még itt cikk a témában:
comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Férjétől elvette az FPÖ a Facebook-oldalát is, ő azonban beül a parlamentbe.

Mi volt a sikeres az ellenzéki stratégiában az önkormányzati választáson, és mit kellene csinálnia az ellenzéknek, ha 2022-ben győzni akar?

A védelmi miniszterré előlépett AKK nemzetközi biztonsági zónáról szóló javaslatáról a szocdem külügyminiszter utólag, SMS-ben értesült.

A liberálisok nagy reménysége túlélte az elmúlt hónapok botrányait, de második ciklusában már sokkal kisebb mozgástere lesz, mint eddig.

Az amerikai újság szerint a Fehér Házban többen is kézzel-lábbal tiltakoztak az Orbán-Trump találkozó ellen, és épp az történt, amitől féltek.

A tavalyi Győrkőcfesztivál meghívója illusztrálja, miért hozhat majd érdekes helyzeteket, ha Borkai Zsolt marad Győr polgármestere.

„Kompromittáló felvételek” kerültek róla elő, „botrányba keveredett” – ennyit tudhatnak csak a Kisalföld olvasói a győri polgármester ügyéről.

A hét kérdése

A ló néz, a csikó lát? Mi a legjobb kontextus Orbánhoz? Ez a hét kérdése az Azonnalin, szavazz!

Azért ide elnéznénk

Szakértők magyarázzák el, mi folyik Rozsavában. Október 22-én a Corvinuson.

Tényleg mindenki ugyanazt akarja, amit a zöldek? Létezik zöld kapitalizmus? Tanácstalan Köztársaság október 25-én.

Bécsben, október 28-án!

Huszonnégy skandináv filmet vetítenek, közülük néhányat premier előtt lehet megnézni október 31-től november 6-ig.

Áldokumentumok, fiktív bizonyítékok, emlékkollázsok, időutazó tárgyak december 1-ig!

Ezt is szerettétek

Az olasz büszkeség napján ezen kívül a legfontosabb kérdést is feltettük, amit Rómában érdemes. Videó, felirattal!

Az EU leendő éléskamrája lehetne a zöldségek tömegét termelő Észak-Macedónia, aminek az új nevét a lakói nagy része rühelli, de elviselik az olyannyira vágyott EU-tagság áraként. De lesz-e ebből valami?

Bernie visszatért – zengte a több, mint húszezres tömeg. Helyszíni képriport a Queensbridge Parkból!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás