Jobbik-szóvivő az Azonnalinak: Orbán zsebdiktátor, egy kisstílű gazember

2018.10.24. 08:03

Ki a kedvenc '56-os hőse? Eddig nem a balliberális oldal tüntetéseire volt jellemző, hogy „minidiktátorozzák” Orbán Viktort? Mit kéne tenni a Jobbik szerint az általuk propagandistáknak tartott újságírókkal? Jakab Péter, a Jobbik szóvivője válaszolt az Azonnalinak a párt október 23-i demonstrációján.

Talán még veszélyesebb is Orbán Viktor rendszere Rákosi Mátyásénál, mert Rákosi legalább nem titkolta, milyen rendszert épít – erről beszélt az Azonnalinak Jakab Péter, a Jobbik szóvivője. A politikus pártja október 23-i rendezvényén kameránknak Vona Gábort idézve elmondta, ma csak azért nem visznek el embereket, mert „elég őket online felakasztani”. 

„Ez egy puha terror, de a vége mégiscsak ugyanaz: hódolj be a rendszernek!”

Kérdésünkre, hogy eddig nem balliberális rendezvényeken volt-e jellemző minidiktátorozni Orbánt, Jakab Péter úgy válaszolt: ő azokat nem követi, de a miniszterelnök szerinte egy zsebdiktátor, egy „kisstílű gazember”. 

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől
Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek