Örültem, hogy nem minket vettek elő a kétharmad után! Mirkóczki egyetért Szávayval

2018.10.19. 21:53

Nem csak Szávay István gondolja úgy, hogy jelentős részben a Jobbikon múlt a kétharmad. És szerinted? Szavazz!

Örültem, hogy nem minket vettek elő a kétharmad után! Mirkóczki egyetért Szávayval

Jelentős részben a Jobbikon múlt a kétharmad. Ha az LMP-vel meg tudtak volna állapodni legalább egy pár körzetben, akkor a kétharmad megelőzhető lett volna. De Vona Gábor és Szabó Gábor pártigazgató számára semmilyen B-forgatókönyv nem volt, csak a győzelem járt a szemük előtt – mondta Szávay István az Azonnalinak adott interjúban.

Hutter Marianna, az Azonnali újságírója az ATV Kontra című műsorában megkérdezte Mirkóczki Ádámot, a Jobbik kommunikációs igazgatóját, egyetért-e Szávayval. Mirkóczki azt válaszolta, hogy bár ez a személyes véleménye, de

„én örültem április után, hogy nem minket vettek első körben elő, hanem az LMP-t, az újabb kétharmadért. Pedig ha jobban belegondolunk, akkor miért ne tarthatnánk magunkat felelősnek?

Hiszen ha mi is megtesszük azt, hogy két-három helyen kölcsönösen visszalépünk, például csak az LMP-vel, akkor egészen biztos, hogy 5-6 mandátumot oda-vissza el tudtunk volna hozni a Fidesszel szemben. Ilyen értelemben tehetünk róla, persze. Ha nem gyakorlunk önkritikát, akkor a Fidesz még 500 évig marad.”

Szerinted ki tehet a kétharmadról?

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek