Négy halloweeni viselet, ami még az influenszerjelmeznél is jobb

Szerző: Pintér Bence
2018.09.29. 09:07

Elhívtak egy halloweeni buliba, és már az összes influenszerjelmez elfogyott az interneten? Mi mondunk pár jobb jelmezt, a közös ellenzéki jelölttől a „Magyarországon nincs halloween”-ig.

Négy halloweeni viselet, ami még az influenszerjelmeznél is jobb

Pénteken adtunk hírt a hatvan dollárért árusított influenszerjelmezről, ami tulajdonképpen egy darab leggings és egy darab sportmelltartó. Bár ez a termék valószínűleg a posztmodern-későkapitalista fogyasztói társadalom nihilizmusának legjobb paródiája, nem akarunk cserben hagyni titeket:

ha valamiért beöltöznétek Halloweenkor, ajánlunk hét remek szettet.

1. Közös ellenzéki jelölt

Bár szezon után és szezon előtt vagyunk, hamarosan újra divatba jön a közös ellenzéki jelöltek megtalálása. Mutatjuk, mit kell magadra öltened a kiskapitális SIKER-hez.

A több évtizednyi tapasztalatot pedig hordani nem, csak mutatni tudod! A Bitó-szalon belépődet se felejtsd otthon!

2. Fiatal NER-lovag és NER-lovagina

Ez egy páros jelmez, és hát olyan egyszerű dolgod lesz vele, mint nekünk! Ha lány vagy, a már linkelt influenszerjelmezből rendelj egy 2Rule-osat, és máris kész az instant Rogán Cecília fitness-outfit! Ha pedig fiú vagy, menj fel a NER SHOP-ba, és rendeld meg a neked tetsző dolgokat. Mutatunk mindkettőre javaslatot azért az immár nagybetűs, félkövérrel szedett SIKER-hez:

3. Fidesz-államtitkár

Több iskola létezik a fenti jelmezre: van egyrészt a Tállai András-féle retróvonal, a Csepreghy Nándor-féle áramvonalas kinézet, de egyre inkább terjed az Orbán Viktor által népszerűsített buggyos nadrágviselet is. Fontos, hogy ezekkel az öltözékekkel ne kombináljuk a sikermellényt vagy a sikeringet!

4. „Magyarországon nincs halloween”

Tudod mit? Akkor tedd el ezt a cikket farsangig, oké? De azért ajánlunk neked is jelmezt: 

FOTÓK: Pintér Bence / Azonnali

Pintér Bence
Pintér Bence az Azonnali külsős munkatársa

Nappal újságíró a győri Ugytudjuknál; éjszaka fantasztikus irodalomról író blogger.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek