Onnan érkezett a migráció tömör összegzése, ahonnan a legkevésbé számítottunk rá

Szerző: Fekő Ádám
2018.09.28. 15:06

Nem, nem politikus, de még csak nem is Bayer Zsolt mondta el röviden rajongói kérésre, mi a véleménye a bevándorlásról.

Onnan érkezett a migráció tömör összegzése, ahonnan a legkevésbé számítottunk rá

Azt már rég megszoktuk, hogy ha megjelenik például Németh Szilárd, akkor hamarosan megtudunk valamit Soros Györgyről és az általa betelepíteni kívánt végtelen migránsról, a menekültkérdés pedig minden statisztika ellenére is minimum az EP-választásokig a mindennapjaink része lesz, de most olyan helyen bukkant fel, amire a büdös életben nem számítottunk volna: Lévai Adrienn egykori playmate, aktmodell és a dubajozással többször is kapcsolatba került celebritás leginkább mellek köré épülő Instagramján.

A 31 éves Lévai követőivel tartott kérdezős napot, természetesen nagyrészt olyan kérdéseket kapott, hogy eredetiek-e a mellei (ezen nevetett), érdeklődtek a zenei ízléséről (szereti a dubstepet), megtudták, mikor várható a következő aktsorozat (nem lesz, két éve nem vetkőzik), hogy aztán villámcsapásként érkezzen angolul:

„Mit gondolsz a migrációról?”

Lévai Adrienn pedig két jófejkedés között erre is válaszolt szintén angolszerűen: „Magyarországra nagyon kevés jön,

viszont emberek ezrei költöznek el innen.

Szóval semmi. Az itt lévő menekültek sem akarnak ittmaradni, csak várnak a papírokra hogy leléphessenek egy jobb EU-s országba.”

Érdekes kérdés, hogy az interjút ezer éve senkinek nem adó Lévai vajon miért tud összetettebb gondolatokat megfogalmazni egy képmegosztón a migrációról, mint akár Németh Szilárd vagy akár Orbán Viktor is, de azt nézve talán nem is meglepő, hogy korábban is tett már erős kijelentéseket más témában: 2013-ban a dubajozó glammodellekről mondta el, hogy

„a prostituáltak legalább behozzák a valutát az országba, és nem az állam pénzén élnek”, 

ugyanebben az évben pedig tanúvallomásban is elismerte, hogy többször is volt Dubajban arab férfiak megrendelésére, de szexuális szolgáltatást nem nyújtott.

Szóval ilyen az, ha az Instagram egyszer csak találkozik az általunk is ismert valósággal, és bárcsak több ilyen lenne: érdekelne, mit gondol Zimány Linda a demográfiai helyzetről, hogy áll Kasza Tibi a Sargentini-jelentéshez, vagy mit gondol Hódi Pamela az ellenzéki összefogásról!

FOTÓ: lv.adr1enn / Instagram

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek