Ezért ne késd le soha a repülődet!

2018.09.27. 09:45

Vagy ha egyszer már lekésted, semmiképp se fuss utána!

Ezért ne késd le soha a repülődet!

Nagyon el akarhatott jutni Amszterdamba az a férfi, aki a kifutópálya közelében próbálta leinteni a felszálláshoz készülődő utasszállítót. A nem mindennapi incidens csütörtök reggel történt a dublini reptéren – számolt be az Irish Mirror. A Ryanair munkatársai már befejezték a beszállítást a légitársaság Amszterdamba tartó járatára, amikor megjelent a kapunál egy fiatal pár.

A férfi igencsak felhúzta magát, hogy nem engedik beszállni őket a fedélzetre. Kezdetben az ablak ütlegelésével próbált jelezni a repülő személyzetének, hogy várják meg őket, de nem sokkal később sikerült egy ajtón áttörve kijutnia a repülőtér épületéből, és a kifutópályára tartó repülőhöz szaladt.

Az őrült mutatványnak szerencsére nem lett komolyabb következménye. A Ryanair munkatársainak sikerült lefogniuk a férfit, akit aztán átadtak a rendőrségnek. Az Amszterdamba tartó járat pedig rövid várakozás után felszállhatott.

FOTÓ: Instagaram / Suzzpap

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek