+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++

Úgy tűnik, Magyarország panellakói már egészen biztosan profitálnak abból, hogy hamarosan polgármestert választ a 15. kerület. Pénteken ugyanis

 

a „panelépületek megújításáért felelős miniszteri megbízottá” nevezték ki a rákospalotai fideszes polgármesterjelöltet, László Tamást.

 

A hírt maga az érintett osztotta meg közösségi oldalán. A politikus egyenesen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől vehette át megbízását. „Hiszem, hogy országosan és a XV. kerületben munkám révén valódi panelprogram, a lakóépületek és a lakótelepek teljes körű megújítása valósulhat meg a közeljövőben!” – írta László Tamás.

 

A szeptember végén tartandó időközi választásra egyébként éppen azért van szükség, mert László Tamásnak nem sikerült legyőznie az áprilisi országgyűlési választáson a DK-s Hajdu Lászlót, aki addig a kerület polgármestere volt. Tehát Hajduból országgyűlési képviselő lett, a polgármesteri poszt pedig megüresedett. A fideszes politikus ellenfele a mostani választáson a civilként, de balos pártok támogatásával induló Németh Angéla jelenlegi alpolgármester. 

 

László Tamás egyébként erős kampányt tol:

 

nemrég Tarlós István főpolgármester jelezte felé támogatását videóüzenetben, míg most szombaton Varga Mihály pénzügyminiszterrel tart közös lakossági fórumot.

 

FOTÓ: Instagram / Rosenberg Mátyás

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Kik szavazhatnak az önkormányzati választáson? Mi kell ahhoz, hogy ajánlhasd a kedvenc polgármesterjelöltedet? Tudsz-e máshol szavazni, mint a lakóhelyed? Összeszedtük.

Ez pedig nem jó jel a német ipari teljesítményre nagyban alapozó magyar gazdaságnak sem.

Az '56-os magyar szabadságharc leveréséről is ismert Ivan Konyev szobrát vörös festékkel öntötték le, a polgármester szerint maradhat úgy, ahogy van.

Ez a fotó önmagában érdekes képet fest a kapitalizmusról.

Meg sem jelentek annak a szerzőnek a könyvei, aki a KSH közben eltűnt adatai szerint a legnagyobb példányszámban jelent meg Magyarországon.

A hét kérdése

Miből néznéd ki, hogy valójában nem is létezik? Vagy mi az, amiről kifejezetten szeretnéd, hogy ne létezzen? Szavazz, és kiderül, mekkora a klubod!

Azért ide elnéznénk

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Beszéddel is készül. Augusztus 24-én, a pesti Jelen bisztróban.

Dumbledore wouldn't let this happen. Augusztus 31-én délután, Budapesten.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás