Támad a balliberális métely! Itt az Apa Zenél új klipje

Szerző: Petróczi Rafael
2018.09.13. 10:50

„Nem kell már a libsiség, és az ócska fake news / Harmadszorra a kétharmad titeket is szétzúz!”

Támad a balliberális métely! Itt az Apa Zenél új klipje

Szakács Árpád kultúrharcos cikksorozata úgy tűnik, nem csupán a jobboldali megmondóembereket, hanem az Apa Zenél projektet is megihlette. A zenekar új klipjében, ami a Kul2rharc nevet viseli, keresetlen őszinteséggel és – fogalmazzunk úgy, hogy – politikailag egyáltalán nem korrekt nyelvezettel vall arról, hogy mit gondol az Orbán-kormányról és a kultúrharc olyan neves szereplőiről, mint Schmidt Mária, L. Simon László vagy G. Fodor Gábor.

Az Apa Zenél akkor vált széles körben ismertté, amikor a vasárnapi boltzár kapcsán szívhezszóló jókívánságokkal halmozta el a KDNP-t, és külön Semjén Zsoltot. A választási kampányból is kivette a részét a zenekar: a szavazás előtt egy héttel megjelent számukban azzal buzdították a részvételre az állampolgárokat, hogy: „Ne maradj otthon, vagy döntenek mások, a fideszes nénik, az oligarchákok!”

Az új számot megtekinthetitek itt, vagy akár cikkünk alatt is meghallgathatjátok.

MONTÁZS: Petróczi Rafael / Azonnali

Petróczi Rafael
Petróczi Rafael az Azonnali korábbi újságírója

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett politológusként. Az Azonnali gyakornoka, majd belpolitikai újságírója volt 2017-2021 között.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek