Azt gondolja a migrációról az Éjjeli Őrség, mint az Árpád-házi királyok

Szerző: Hutter Marianna
2018.09.10. 16:03

Ahány ember, annyiféle szerelem: Oravecz Nórát megszégyenító közhelygyűjteményt tett közzé az Éjjeli Őrség. Magyarország jövője egy holisztikus kontextusban.

Azt gondolja a migrációról az Éjjeli Őrség, mint az Árpád-házi királyok

Nem akarnak hatalomra jutni, nem látják értelmét a társadalom szétválasztásának bal- és jobboldalra, de az sem a céljuk, hogy egy pártot leváltsanak – ezeket a politikától idegen gondolatokat megfogalmazva mutatja be magát a Migration Aidből alakult párt, az Éjjeli Őrség honlapján.

 

Aki szeretné tudni, hogy az Éjjeli Őrség liberális, konzervatív vagy keresztény-e, annak csalódnia kell, a párt szerint ugyanis náluk nincsenek skatulyák, értékközösségekben hisznek és nem ideológiai címkékben.

 

Sőt: ellenfelüknek nem a Fideszt tekintik, hanem „a széthúzást, gyűlölködést, elidegenedést”.

 

A kormánypártok által „migránssimogatónak” tartott szervezetből alakult párt a migrációval kapcsolatban is megosztotta véleményét.

 

„Ugyanaz a véleményünk a migrációról, mint az Árpád-házi magyar királyoknak. Aki békében jön hozzánk, azt szívesen látott vendégként kezeljük, aki menedéket kér, annak segítő kezet nyújtunk, de aki békétlenséget akar szítani vagy kihasználja a vendégszeretetünket, annak nincs helye közöttünk” – írták.

 

A határon túli magyarsággal kapcsolatban pedig úgy fogalmaztak: „egy nép vagyunk, egy nyelvet beszélünk, közösek a gyökereink”. Mást nem is írtak a témáról.

 

A párt az önkormányzati választásokon abban az esetben indul, ha lesznek olyan polgárok, akik az értékeiket képviselik és szeretnének az ő zászlójuk alatt indulni önkormányzati feladatokért. És hogy milyen pártokkal működnének együtt? „Mindenkivel, aki nem megerősíteni vagy leváltani akarja a hatalmon lévőket, hanem leépíteni a politikusok hatalmát és azt visszaadni a népnek.”

 

Az Éjjeli Őrség legutóbb a fideszes Czunyiné Bertalan Juditnál csapta ki a biztosítékot.

 

FOTÓ: Éjjeli Őrség

 

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek