Ki volt a nyári uborkaszezon hőse?

2018.09.01. 09:17

Simicska Lajos kapitulált, Orbán Ráhel szemetelt, Szakács Árpád kultúrharcolt az uborkaszezonban. De szerinted ki az idei nyár hőse?

Ki volt a nyári uborkaszezon hőse?

Néhány hétre berekesztette működését az Országgyűlés, pihenni vonultak a honatyák és honanyák, még maga Orbán Viktor is elment lazulni Horvátországba, bár ha az volt a célja, hogy senki se találja meg, azt ezúttal sem sikerült elérnie. A szünet előtt azonban még mind az MSZP, mind a Jobbik új elnököt választott. A szocialista pártot vezető Tóth Bertalannal itt, a centrum felé húzó Jobbik új elnökével pedig itt olvashattok interjút az Azonnalin.

Nyáron azonban ennek ellenére sem állt meg az élet, számtalan meghökkentő, vagy éppen felháborító eset kavarta fel a közbeszédet.

Itt volt kapásból Simicska Lajos, aki minden érdekeltségét eladta Nyerges Zsoltnak, minek következtében egyik napról a másikra újra kormánypártivá változott a Hír TV. 

Az utóbbi hetekben pedig Orbán Ráhel pelenkáján, illetve a rejtélyes kőbányai szopófantomon pörgött a bulvár és a nembulvár sajtó egyaránt. De Vajna Tímea is szinte naponta szállított témát a médiának Instagram-posztjaival. Legutoljára azzal hökkentett meg, amikor közölte: megcsípte egy medúza, ezért arra kérte férjét, Andy Vajna kaszinó- és tévétulajdonos kormánybiztost, hogy pisilje le a sebet, mert az segít rajta.

Szeptemberrel viszont nem csak az iskola kezdődik el, hanem az új politikai szezon is, sőt: a héten lényegében már el is kezdődött, hiszen a kabinet is ülésezett egyet, így hát eljött az ideje az összegzésnek.

Ki volt az idei nyári uborkaszezon hőse?

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek