Mihez kezdjen Szél Bernadett? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

2018.08.13. 15:28

Három hete annak, hogy miután három évre eltiltotta párttisztségek viselésétől az LMP etikai bizottsága, a párt női társelnöke az Azonnalin bejelentette: elvonul gondolkodni. Az Azonnali a közönség segítségét kéri ehhez.

Mihez kezdjen Szél Bernadett? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Egy ideje visszavonult gondolkozni Szél Bernadett, az LMP társelnöke, akit három évre eltiltott párttisztségek viselésétől a párt etikai bizottsága. Az LMP-s etikai bizottság szerint ezért arra volt szükség, mert a politikus a párt kongresszusának és politikai tanácsának határozatával ellentétben választókerületi visszalépésekről tárgyalt az április 8-i, fideszes kétharmadot hozó választás előtt. 

„A jövővel kapcsolatban fontos és felelős döntéseket kell meghoznom” – írta Szél a három héttel ezelőtti, az Azonnalinak küldött közleményében. Az Azonnali három héttel ezelőtt is megkérdezte olvasóit, hogy vajon mit fontol meg Szél Bernadett. A legnépszerűbb opció akkor a lemondáson való gondolkodás volt, amit a baloldalról szóló remek könyvek írása követett, szigorúan gyurcsányferenci értelemben.

Három hét után pont időszerű, hogy újra feltegyük a kérdést: mit csináljon az LMP női társelnöke?

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek