Megvan, melyik politikusé a KGB-s fekete autó

2018.08.09. 18:48

A Toyota egy olyan politikusé, akinek kárpátaljai a felesége, és ki van tiltva Ukrajnából.

Megvan, melyik politikusé a KGB-s fekete autó
Az Azonnali talált a képviselői irodaház parkolójában egy KGB-s rendszámú autót.

Meg is kérdeztük rögtön olvasóinkat: vajon kié a kocsi? Egy kormánypárti politikusé, aki félelmet akar kelteni a nyugatos ellenzékben? Így álcázza magát egy moszados?

Vagy csak nagyon jó a humora valakinek?

Bár az olvasók többsége az exjobbikos EP-képviselőre, Kovács Bélára tippelt, az Azonnali kiderítette:

a fekete Toyota a jobbikos Szávay Istváné.

„Soltvadkerten, a szülővárosomban vettem. Tizenegy éves, használt autó, megkímélt állapotban. Olyan jó vétel volt, hogy bár német autót akartam, végül inkább ezt vettem” – mesélte az Azonnalinak Szávay. A politikus azt is elmondta, hogy bár a kocsi rendszámát kifejezetten kellemetlennek tartja, és gondolkodott is azon, hogy lecserélteti, de most, miután lelepleződött az Azonnalin, már nem fogja.

Szávaytól Istvántól megtudtuk, hogy a KGB-s rendszámú Toyotával nem ő, hanem felesége fog közlekedni, már csak azért is, mert a politikus még csak most tervezi, hogy jogosítványt szerezzen.

„A feleségem kárpátaljai származású, ő fog vele hazajárkálni. Én ki vagyok tiltva Ukrajnából,

mert az ukránoknak az a mániája, hogy orosz megbízásból állok ki a kárpátaljai magyarság jogaiért. Ha a feleségem hazamegy a KGB-s rendszámú kocsival, az ezek után nem biztos, hogy olyan jó ötlet.”

Az Azonnali kérdésére, hogy beszélt-e a KGB-s rendszámról az exjobbikos, KGBélának is becézett Kovács Bélával, Szávay azt mondta, négy éve nem váltott szót az EP-képviselővel, akiről pont a héten közölt PR-cikknek is beillő interjút a Magyar Idők.

FOTÓ: olvasónk

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek