Találkoznál Alberto Contadorral? Irány Cegléd!

Szerző: Kiss Brigi
2018.08.07. 13:45

A kerékpárrajongók számára óriási hír, hogy Alberto Contador is ellátogat a Tour de Hongrie egyik szakaszára. A szervezők az Azonnali kérdésére közölték: a spanyol bringás legenda várhatóan augusztus 17-én, Cegléden lesz jelen. Próbálják úgy alakítani a dolgokat, hogy a szurkolóknak is legyen lehetőségük találkozni vele.

Találkoznál Alberto Contadorral? Irány Cegléd!

Hétfőn robbant a bomba a kerékpárrajongók számára: a Tour de Hongrie szervezői bejelentették, hogy Alberto Contador is ellátogat az augusztus 14. és 19. között zajló magyar körversenyre, amelyen az alapítványa közreműködésével létrejött Polartec-Kometa kontinentális klub is rajthoz áll majd. Azt írták: „a spanyol csillag várhatóan a helyszínen tekinti majd meg a Tour de Hongrie középső szakaszát”.

Hogy pontosan hol és mikor találkozhatnak a kerékpár iránt érdeklődők Alberto Contadorral az nem derült ki egyértelműen a közleményükből. Az Azonnali viszont megkereste Gombkötő Rolandot, a legnagyobb magyar kerékpáros körverseny médiáért felelős munkatársát, aki kérdésünkre közölte:

Contador várhatóan augusztus 17-én, Cegléden vesz részt a Tour de Hongrie eseményein.

Hogy a rajongók, illetve szurkolók is találkozhatnak-e Contadorral, arra Gombkötő azt írta, hogy igyekeznek mindent úgy alakítani, hogy legyen erre lehetőség. Hozzátette: amint elkészül a vendég végleges programja, azt honlapjukon nyilvánosságra fogják hozni.

Az országúti kerékpárt követők számára Alberto Contadort biztosan nem kell bemutatni. Ha valaki mégem tenné, annak talán az a legfontosabb infó vele kapcsolatban, hogy

Contador egyike annak a hat kerékpárosnak, akik képesek voltak mind a három nagy háromhetes körversenyt (a Giro d'Italiát, a Tour de France-ot és a Vuelta a Españat) is megnyerni. 

Contador mellett Magyarországra érkezik a Polartec-Kometa másik tulajdonosa, Ivan Basso kétszeres Giro d'Italia-győztes bringás is. Vele, mint a klub sportmenedzserével találkozhatunk majd a verseny kezdete előtt.

FOTÓ: tourdehongrie.hu

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek