Csintalan Sándor „személyes közéleti brand” építésébe kezd

Szerző: Hutter Marianna
2018.08.01. 16:39

Van miért vezekelnem – többek között ezzel indokolta Csintalan Sándor az Azonnalinak, hogy miért kívánja folytatni a közéleti szereplést.

Csintalan Sándor „személyes közéleti brand” építésébe kezd

„Az a terv – és hetek óta dolgozom ezen –, hogy személyes közéleti brandet építsek a közösségi médiában” – nyilatkozta a Hír TV-s karrierjét szerdán befejező Csintalan Sándor a jövőjével kapcsolatban az Azonnalinak.

„Most egy kicsit olyan érzésem van, mint 1991-ben, mikor utáltak minket, mint a meleg szart és köptek, hogy ha megláttak egy maszopost. Most legalább ennyire aszimmetrikusnak tűnik a világ.”

A Hír TV egykori műsorvezetője szerint a személyes brandépítés ötlete már korábban megszületett a fejében, hiszen „április 9-e óta tudom, hogy végünk lesz”. 

„Ácsoltam én ennek a jó embernek eleget, van miért vezekelnem” – magyarázta Orbán Viktorra utalva Csintalan, hogy miért folytatja a közéleti szereplést. Mint az Azonnali korábban megírta, a Hír TV munkatársai számára szerdán állománygyűlést tartottak, ahol bejelentették, hogy új – kormányközeli – vezetés veszi át az irányítást.

FOTÓ: Csintalan Sándor facebookos borítóképe

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek