Vona Gábor jövő szerdán valamit bejelent

Szerző: Katona Mariann
2018.07.31. 12:54

Szűk négy hónappal a választások után előáll végre valamivel Vona Gábor? Könnyen lehet, a Jobbik volt elnöke ugyanis Facebook-oldalán harangozta be, hogy jövő szerdán valami történik. Hogy pontosan mi, az egyelőre titok.

Vona Gábor jövő szerdán valamit bejelent

A választási kudarc utáni bő három hónapos hallgatást már megtörte, és

most úgy tűnik, készül is valamire Vona Gábor.

A Jobbik volt elnöke az utóbbi hetekben már töltött fel a Facebookra rejtélyes videókat, amelyeknek közös jellemzőjük, hogy a 21-es szám több esetben is megjelenik. Talán a XXI. századra utalhat, Vona Gábor ugyanis számtalanszor hívta a Jobbikot – az LMP-vel és a Momentummal együtt – 21. századi pártnak, szemben a Fidesszel és az MSZP-vel.

Az igazán érdekes – egyben még inkább rejtélyes – poszt hétfőn este került ki a közösségi oldalára. Egy mindössze tíz másodperces videóról van szó, azzal a szlogennel, hogy „egy fecske is csinál tavaszt”.

A befejezése pedig csak egy dátum: 2018. 08. 08.

Vona Gábor tehát augusztus 8-án, vagyis jövő szerdán valamivel előáll.

Hogy mivel? Nem tudjuk. A keszthelyi táborban az Azonnali kérdésére még semmit sem akart mondani róla, hogy mik a további tervei.

FOTÓ: Vona Gábor FB

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek