A jobbikos fiatalok szerint a magyar társadalom még nem áll készen a Jobbikra

2018.07.30. 15:05

A Jobbik Ifjúsági Tagozatának nyári táborában járt az Azonnali. Nem csupán arról kérdeztük az IT-seket, hogy mit gondolnak a választási vereségről és Vona Gábor távozásáról, hanem az is kiderült, hogy kik buliznak keményebben: a jobbikos, az LMP-s vagy a momentumos fiatalok.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata Keszthelyen tartotta nyári táborát, ahol az Azonnali a jobbikos fiatalokat kérdezte. Mint kiderült, az IT-seknek hiányzik a karizmatikus Vona Gábor, de hisznek abban, hogy pártjuk a korábbi pártelnök nélkül is kormányra fog kerülni:

„A Fidesz bukása kódolva van”

– összegezte egyikük.

Abban nem volt egyetértés, hogy a választási vereség miatt csalódottak-e, és mint kiderült, a magyar társadalom sem áll készen arra, amit a Jobbik kínálni tud:

„Hogyha a társadalmat csak az egybites információk érdeklik, akkor inkább a társadalomban látom a problémát”

– fejtette ki az egyik fiatal. 

A táborba meghívták az LMP-s Keresztes László Lórántot és a momentumus Fekete-Győr Andrást is. A 21. századiként aposztrofált pártok vezetői azonban nem tudták magukhoz csábítani a fiatalokat, akik a Mi Hazánk Mozgalom „esküszegőivel” sem paktálnának le.

A videóból kiderül az is, hogy a jobbikosok szerint mi a különbség a jobbikos, az LMP-s és a momentumos fiatalok között, illetve hogy melyik párt ifjúsága bulizik keményebben.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek