Saját maguknak építettek utat a lakók egy máramarosi faluban

2018.07.23. 13:09

Nem kaptak pénzt útépítésre a a Máramaros megyei Kötelesmező lakói, úgyhogy inkább megépítették azt maguknak.

Saját maguknak építettek utat a lakók egy máramarosi faluban

Úgy tűnik Romániában minden hétre jut egy őrült útépítés. A múltkor egy félbehagyott útépítésnek állított emlékműről írtunk, most pedig

itt van az út, amelynek felújítását a helyi képviselők nem szavazták meg, úgyhogy megcsinálták azt maguk a falusiak.

A Főtér rövid beszámolója szerint a Máramaros megyei Kötelesmező lakói hiába kérték az önkormányzatot, hogy a szomszéd faluba vezető út egy fontos szakaszát javítsák meg, ezért összedobták a pénzt, majd a civil kurázsi jegyében saját maguk lebetonoztak egy ötvenhat méteres szakaszt.

Az építkezést a közeli Csernefalva község előző polgármestere, a PSD-s Nelu Şovre irányította, ő posztolt az ügyről a Facebookra is, ahol persze jól be is szólt a felújítást leszavazó képviselőknek, akik a Nemzeti Liberális Párt sorait erősítik. Kérdés mondjuk, hogy amíg polgármester volt, miért nem lépett ő maga.

És hogy milyenek egyébként a romániai utak? Nem kell már sokat várni, és többek között ez is kiderül itt, az Azonnali hasábjain! Addig pedig be kell érjétek a csodás képekkel.

NYITÓKÉP: Nelu Şovre FB

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek