A Kutyapárt jelöltje az igazi Mészáros László, mondják az Azonnalinak

Szerző: Katona Mariann
2018.07.10. 18:05

Nem zavarja a Kétfarkú Kutyapártot, hogy az augusztusi felcsúti polgármester-választáson ugyanúgy hívják jelöltjüket, mint a kormánypártok indulóját. Azt mondják, az övéké az igazi. Victora Zsolt, a viccpárt alelnöke az Azonnalinak beszélt terveikről, amelyben még a felcsúti stadion meghosszabbítása is szerepel.

A Kutyapárt jelöltje az igazi Mészáros László, mondják az Azonnalinak

Bizonyára kellemetlen, hogy a Fidesz jelöltjét is ugyanúgy Mészáros Lászlónak hívják, mint az önök indulóját. Hogyan tudják a felcsútiak megkülönböztetni a két embert, amikor szavazniuk kell?

Ez egyszerű, a mi jelöltünk az igazi Mészáros László. Ennél több nem is kell.

Van egy másik is, ezt hallottuk, a Fidesz indítja talán. Nem véletlen, a miniszterelnök, a Bajnai vagy a Gyurcsány – nem is tudom, már ki – lakik ott. Nekünk vannak ott hagyományaink már, mindenképpen szeretnénk jó eredményt elérni.

Számítanak a győzelemre?

Mindig győzelemre számítunk, persze.

Ha nyernek, megvalósítják az űrközpontot?

Az űrközpontot arrébb vinnénk egy húsz méterrel, mert állítólag annak idején egy kicsit elszámoltuk.

Ez további egy-két milliárd, tehát nem túl sok pénz. De több tervünk is van. Vagy egészen Alcsútdobozig meghosszabbítjuk a stadiont, vagy pedig delfináriumot hozunk benne létre. Utóbbinál sziloplaszttal fogjuk kinyomni alul, hogy ne folyjon ki a víz. Ha eléggé elkezdenek szaporodni a felcsútiak és környékbeliek, akkor a gyerekeknek csúszdaparkot fogunk csinálni.

Együtt úszhatnak majd a felcsúti gyerekek a delfinekkel?

Nem. Először lesz delfinárium, utána csúszdapark, legalábbis ezek a tervek. Viszont ez még nagyon távoli dolog, egyelőre csak a pénz van meg rá.

Mennyi pénz van a kampányra?

Annyi, amennyi kell. De ez a kampány nem a túlzott költésekről fog szólni, inkább arról, hogy viccesen tudjunk szólni a választóinkhoz.

Honnan van pénzük?

Nekünk van egy elég jól működő pénzfánk, úgyhogy ez nem probléma.

De pénz Felcsúton is van, igaz az a mondás, hogy ott van Magyarország „pénzföldcsakrája”.

Pénzük akkor van, terveik is vannak, a helyi képviselő-testület is partner lesz az önök elképzeléseinek megvalósításában?

Nem tudom, hogy kivel lehet, kivel nem, de ezek a tervek megvalósíthatóak. Ugyanúgy, mint a kisvasút meghosszabbítása Kelenföldig, mert azért onnan eljutni Budapestre nem olyan fergetegesen gyors.

Felcsúton él Mészáros Lőrinc, leköszönő polgármester, őt szívesen látják ezután is?

Mindenki ott lakhat ebben az országban, ahol akar, és ahol tud. Soha nem beszéltem még Mészáros Lőrinccel, azt tudom, hogy elképesztő üzletember, milliárdokat szerzett pillanatok alatt. Legalábbis ezt mondják.

FOTÓ: MKKP / Facebook

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek