Itt vannak a kormányellenes tüntetés legjobb transzparensei

Szerző: Kiss Brigi
2018.04.21. 21:56

Immáron második alkalommal tüntettek szombaton azok, akik nagyon nem örülnek az április 8-ai választás végeredményének, és emellett azt is ki akarják fejezni, mennyire nem szeretik a Fideszt és az általa kiépített rendszert. A sok tízezernyi tüntető ezúttal a Szabad sajtó útjára vonult. A tömegben természetesen szép számmal akadtak frappáns transzparensek, most mutatunk közülük néhány jó darabot.

Itt vannak a kormányellenes tüntetés legjobb transzparensei

A 2.0 Mi vagyunk a többség – újabb tüntetés a demokráciáért! elnevezésű tüntetés résztvevői ezúttal is az ellenzéki paletta legkülönbözőbb pontjairól érkeztek, és akárcsak a múlt héten, ezúttal is felvonultak zászlóikkal az ellenzéki pártok is. Aki a felszólalók beszédeire kíváncsi, itt el tudja olvasni, milyen gondolatokat osztottak meg a sok tízezernyi demonstrálóval.

És akkor jöjjenek a transzparensek:

Bónuszként pedig legyen itt az a tüntető, aki ugyan nem transzparenst készített, de egyetlen rúdra felhúzott öt különböző zászlójával mégis kimaxolta az összefogást és a népfront-fílinget:

FOTÓK: Kiss Brigi / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek