Van Gyurcsány, van remény

2018.04.06. 11:20

Német rendszámú autós plakátokkal járja a fővárost a Momentum és a Demokratikus Koalíció. A környezetet nem éppen kímélő kampányeszközök egy ideje minden reggel a józsefvárosi Tisztviselőtelepen parkolnak.

Van Gyurcsány, van remény

Olvasónk küldött képet a józsefvárosi Tisztviselőtelepen reggelente parkoló plakáthordozó autókról. A német, pontosabban nürnbergi rendszámű járművek egy ideje a Demokratikus Koalíciót vezető Gyurcsány Ferenc, illetve Fekete-Győr András és több más momentumos vezető arcképét hordozzák körbe Budapest utcáin.

A motorposzteres német cég honlapján azzal a szöveggel próbálja eladni a környezetkárosító kampányeszközt, hogy célcsoport-orientált útvonaltervvel közlekedve magas minőségű elérést produkál az eszköz a teljes kampánymixen belül. Nem csak pártok az ügyfeleik, a honlapon a Telekom plakátjaival reklámozzák a mozgó felületet.

A Momentum egyébként nem csak benzinnel hajtott járműveken hordozza körbe a városon vezetői fejét, bringás plakátjaik is vannak:

A párt itt még nem állt meg az innovációban: pénteken, április 6-án este kocsmafórumokat tartanak. A Krimóban (Budapest, Kazinczy u. 8, 1075) Fekete-Győr András, a Wichmannban (Budapest, Kazinczy u. 55, 1075) Cseh Katalin, a Haverokban (Budapest, Dohány u. 1c, 1074) Orosz Anna, a Rizmajerben (Budapest, József krt. 14, 1085) Dukán András Ferenc várja a potenciális szavazókat.

Láttál valami jót te is? Küldd el nekünk!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek