Ki az esélyes ellenzéki a körzetedben? Itt a teljes lista

2018.04.03. 17:13

Összefésültek és egységesítettek minden eddigi erről keringő civil listát. Itt vannak a legesélyesebb ellenzéki jelöltek.

Ki az esélyes ellenzéki a körzetedben? Itt a teljes lista

Április 8-án választ az ország: az elmúlt hetekben civil szereplők külön-külön megfogalmazták a maguk javaslatait a nyilvánosságban arról, hogy milyen ellenzéki stratégiával lehet leginkább esély a kormány megbuktatására. A közbeszédet hetek óta tematizáló taktikai szavazás, illetve koordinált jelöltállítás fogalmai azoknak csoportoknak és magánszemélyeknek köszönhetően kerültek a középpontba, akik

idejekorán felismerték az Orbán-kormány demokratikus megdöntésének egyedüli lehetséges módját ebben a választási rendszerben.

Bár a szereplők részletkérdésekben különböző álláspontokat, és még inkább különböző világnézetet vallnak, két dologban mégis egyetértenek: minél magasabb részvétel kell a választáson (vagyis mindenkinek el kell mennie szavazni), illetve hogy listán a szíve szerint, egyéniben pedig lehetőségeihez mérten az esélyes jelöltet támogatva kell szavaznia a kormányváltásban érdekelt polgároknak.

Ezek a csoportok és magánszemélyek kedden egyesítették ajánlásaikat.

A közös listát a rendszervaltas2018.hu oldalon lehet megnézni.

Irányítószám megadása után ez az oldal szintén elárulja, ki a legesélyesebb a körzetedben.

FOTÓ: Geoindex.hu

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek