Gulyás Gergely és Varga Mihály másfél héttel a választás előtt már lezárták a kampányt

2018.03.29. 17:50

Már kedden megtartotta kampányzáróját Gulyás Gergely és Varga Mihály, legalábbis az alapján, amit a Fidesz frakcióvezetője kiírt a Facebookra.

Gulyás Gergely és Varga Mihály másfél héttel a választás előtt már lezárták a kampányt

„Közös kampányzáró a Marczibányi téren Varga Mihállyal” – ezzel a felütéssel posztolt csütörtök délután a Facebookra egy fotógalériát Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője.

Pedig az április 8-i választásig még van másfél hét. 

Persze elnézve a kampány színvonalát, és hogy valószínűleg még mindig lehet majd lejjebb menni április 8-áig, elképzelhető, hogy a fideszes politikus csak a vágyait pötyögte a Facebookra.

A Marczibányi téri rendezvényt a fidesz.hu szerint kedden tartották, 18 órától, vagyis Gulyás elvileg már két napja lezárta a kampányt. Ehhez képet csütörtökön sorosozott még egyet, illetve részt vett a Szent János Kórház felújított nővérszállójának műszaki átadásán is.

A Fidesz-frakcióvezető Gulyás Gergely a XII. kerületben indul, itt a Márki-Zay Péter-féle rendszervaltas2018.hu szerint a DK-s Bauer Tamás az esélyes ellenzéki jelölt. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a II-III. kerületekben indul a kormánypártok színeiben, itt pedig az LMP-s Ungár Péter tűnik esélyes kihívónak.

NYITÓKÉP: Gulyás Gergely Facebook-oldala

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek