Orbán Viktor a jó választás

Dieter Stein

Szerző:
Dieter Stein

2018.03.28. 09:23

Ha vetünk egy pillantást a Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és más országokban lévő állapotokra, látjuk: Orbánnak teljesen igaza van a politikájával.

Németország Magyarország legfontosabb gazdasági partnere: gyáraikkal és cégeikkel tele az ország. De mi is a német érdek a magyarországi parlamenti választáson? Milyen eredmény lenne jó Németországnak és az Európai Uniónak? Az Azonnali felkérésére német újságírók, politikusok fejtik ki véleményüket arról, mi a 2018-as magyarországi választás tétje szerintük. Következzenek Dieter Stein, a markánsan jobboldali Junge Freiheit hetilap főszerkesztőjének sorai!

+ + +

Számos válság fenyegeti Európát. Gondoljanak csak az euróválságra, amelynek még messze nincs vége, és amely egész Dél-Európát elszegényítette. Egy egész generációnyi fiatalt taszítottak munkanélküliségbe. Olaszország anyagilag a tönk szélén áll. És gondoljanak a tömeges illegális bevándorlásra annak milliárdos költségével, a terrorizmusra és a bűnözésre.

Orbán Viktor minden kétséget kizáróan azon európai vezetők közé tartozik, akik reálisan mérték fel a milliós léptékű illegális bevándorlás kockázatait.

Orbán a lezárt határokra épülő politikájával megvédte Magyarországot és a magyar népet a terrorizmustól, a bűnözéstől és a magas költségektől. Ha vetünk egy pillantást a Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és más országokban lévő állapotokra, látjuk: Orbánnak teljesen igaza van a politikájával.

Németország és az Európai Unió érdekében csak az állhat, ha Magyarországot egy olyan miniszterelnök irányítja, aki szereti nemzetét, és tiszteletben tartja a demokráciát, a véleményszabadságot és a jogállamiságot. Első helyen Magyarország érdekei kell, hogy álljanak a miniszterelnök szemében – ezt követően pedig rögtön az, hogy közös, békés, sikeres nemzetek Európáját építsen a többi nemzettel együttműködésben. Nagyon úgy tűnik, hogy ehhez

Orbán Viktor a jó választás.

Fordította: Bukovics Martin. Itt németül is elolvashatod a cikket.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek