Juhász Péter visszalép a belvárosban

2018.03.24. 10:10

Már csak Fekete-Győr András Momentum-elnök, az LMP-s Csárdi Antal, a jobbikos Losonczy Pál és a párbeszédes V. Naszályi Márta indul a fideszes Hollik István ellen a belvárosban.

Juhász Péter visszalép a belvárosban

Juhász Péter döntését a Képviselői Irodaház előtt tartott sajtótájékoztatóján jelentette be. Azt kéri szavazóitól, szavazzanak az Együttre listán. Mint elmondta, a döntés konszenzusos volt az Együtt vezetése részéről, és példát kívánnak vele mutatni más pártoknak.

A politikus Facebook-oldalán így fogalmazott: „Teljesen mindegy, hogy milyen pártérdek miatt nem hívják vissza pártok a jelölteiket, azzal a Fideszt segítik hozzá a győzelemhez, vagy ha így folytatják, akár a kétharmadhoz. Rendkívül káros ez a magatartás akár a kampányfinanszírozás, akár a töredékszavazatok maximalizálása, akár bármely más magasztos eszmének beállított maszlag indokolja döntésüket. Az ellenzéki jelöltek egymással szemben való indításával elárulják a közös célt, az Orbán-rendszer megdöntését.”

A belvárost, a várnegyedet, a VIII. és a IX. kerület egy részét magába foglaló budapesti 1. számú választókörzetben ellenzéki oldalon így már csak Fekete-Győr András Momentum-elnök, az LMP-s Csárdi Antal, a jobbikos Losonczy Pál és a párbeszédes V. Naszályi Márta indul a fideszes Hollik István ellen.

Juhász Péter bejelentését a Mérce élőzte:

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek