Durva: Parndorfban keményebb a migráció, mint Bécsben! SOHA NEM LÁTOTT VIDEÓK!

2018.03.20. 13:39

Lázár János bécsi rettegése semmi ahhoz képest, ami Parndorfban van!

Durva: Parndorfban keményebb a migráció, mint Bécsben! SOHA NEM LÁTOTT VIDEÓK!

Kőkemény Ausztriában a migránshelyzet. Lázár János bécsi videója szinte semmit nem mutatott meg abból, mi folyik az egykor szebb napokat látott szomszédos országban. Még a Sebastian Kurz vezette néppárti-szabadságpárti kormány sem tud mit kezdeni azokkal a muszlimokkal, akik kecskéiket nem féltve rátámadtak Ésik Sándorra egy parndorfi parkolóban, hogy elrabolják a nőjét. „Két kopasz janicsár ilyen lófarkas zászlóval elvitte. Ez egykor nagyon gazdag vidék volt, most tele van migrációval” – mesélte riadtan a magyar állampolgár.

A budapesti ügyvéd végül félelmét legyőzve rántott milánói bordát dobott a migránsok közé, akik a nem halal ételtől megijedtek, és arrébb álltak.

Nem csoda, hogy Ésik ezt követően azonnal menekülőre fogta, nem törődve azzal, hogy a magyarországi árakhoz képest ott féláron vehetett ruhákat. „Szegénység, nyomor, hiánycikkek, kosz” – foglalta össze a látottakat, és tövig nyomta a gázt, hogy minél hamarabb szülőföldjére, Magyarországra érhessen.

A Magyarország felé vezető autóúton aztán elmesélte, hogy bár borvidéken halad végig az út, idén már nem lesz szüret, mert a muszlim migránsok miatt kivágják a szőlőtőkéket és olajfákat ültetnek a helyükre. A burgenlandi bor is ezekből készül majd és kerül a világpiacra – feltéve persze, ha engedik a muszlimok. Ésik tapasztalatai szerint a burgenlandi katolikus templomokból mind mecset lett, és a kátyukkal sem bántak kesztyűs kézzel a bevándorlók. Fogták őket, és ellopták mindet.

Ésik Sándor borzalmas ausztriai tapasztalatai a videóban:

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek