Fekete-Győr András: MSZP = Fidesz

2018.03.19. 16:05

Festékfújóval pingálta fel a Fidelitas szabadtéri kiállítására a Momentum elnöke, hogy szerinte nincs különbség a szocialisták és a Fidesz között.

Fekete-Győr András: MSZP = Fidesz

A Momentumnál szeretnek fújkálni és festegetni. Simicska Lajos graffitizése után a Momentum is spray-t ragadott és „Orbán/Rogán/Mészáros ülni fog” feliratokkal fújta össze az üres budapesti hirdetőoszlopokat.

A múlt héten a békemenet útvonalát díszítették ki Bayer-idézetekkel, illetve Székesfehérváron a Fidelitas kerítésbontós propagandakiállítását is megtalálták. Olyan feliratokat festettek fel a plakátokra, hogy „Kósa?”, „Ugye Elios még?”, „Fidelitas = Fidesz-pincsik”, illetve lila festékkel felírva a város fideszes polgármesterétől, Cser-Palkovics Andrástól a kiállításra utalva azt kérdezték: 

„Ehhez adod a neved, Cser?”

Ugyanez a fidelitasos kiállítás volt a célpontja Fekete-Győr András akciójának is Kecskeméten a napokban. A Momentum elnöke arról már tavaly nyáron is beszélt, hogy szerinte az MSZP-t a Fidesz pénzeli. Most ennél is tovább ment, és „lerántotta a leplet a valóságról”: szerinte az MSZP=Fidesz, és ezt rá is pingálta egy lila festékfújó spray-vel a fidelitasos kiállítás Mesterházy Attilát ábrázoló darabjára.

Az akcióról az Instragram-oldalán tett közzé videót.

Az igazság momentuma.

Fekete-Győr András (@feketegyorandras) által megosztott bejegyzés,

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek