Itt egy újabb teszt, ami segíthet eldönteni, kire szavazz

Szerző: Kiss Brigi
2018.03.14. 10:08

Kire szavazzak? – ha benned is gyakran felmerül ez a kérdés, akkor neked találták ki az egyetemisták által megalkotott, 23 kérdésből álló tesztet, amely stílszerűen a „Kire szavazz?” nevet viseli.

Itt egy újabb teszt, ami segíthet eldönteni, kire szavazz

Néhány nappal ezelőtt már mutattunk egy oldalt, a Vokskabint, amelynek célja, hogy megmondja a kitöltőnek, hogy a feltett kérdésekre adott válaszai alapján melyik párt az, ami a legközelebb áll hozzá.  

Ilyen tesztből viszont soha nem elég csak egyet kitölteni. Egyrészt remek szórakozás, másrészt sokszor egy másik oldal teljesen más eredményt hoz ki, mint a korábbi tesztek.

Itt van tehát egy újabb ilyen, a „Kire szavazz?” nevű oldal, amely 10 témakörben összesen 23 kérdést tesz fel a érdeklődő állampolgároknak, akik három válaszlehetőség közül dönthetnek, és még súlyozhatják is azt, hogy számukra mennyire fontos vagy éppen nem fontos az adott téma.

Ezeket a válaszokat kielemezve mondja meg aztán a teszt, hogy mégis melyikre párta kellene szavaznia annak, aki a pártok által elmondott vagy leírt programpontok alapján döntene arról, kire szeretne szavazni április 8-án.

Ezt a projektet egyébként egyetemisták hozták össze: a Bibó István Szakkollégium, a Heller Farkas Szakkollégium, a Rajk László Szakkollégium és a Corvinus Informatikus Diákkör együttműködésének köszönhetően jött létre.

Az egyetemisták tesztjét itt tudjátok kitölteni.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek