Hódmezővásárhely, graffitizték a hóba Kocsis Máténak a hivatal előtt

2018.02.27. 10:49

Durva fenyegetést kapott a józsefvárosi Fidesz az önkormányzat épülete elé lehullott hóban. Hódmezővásárhely, szól az egyáltalán nem burkolt üzenet. Az elkövető az az Erőss Gábor, akiről Kocsis Máté pszichológiai elemzést készíttetett.

Hódmezővásárhely, graffitizték a hóba Kocsis Máténak a hivatal előtt
Hatalmas divatja van a vidéki kultúrprogramoknak a nyolcadik kerületben!

A fideszes vezetésű önkormányzat múlt héten a mohácsi busójárást hozta el Józsefvárosba, Kocsis Máté ellenzéke pedig a hódmezővásárhelyi polgármester-választás eredményét reklámozza az önkormányzat épülete elé lehullott hóban. Egész pontosan az az Erőss Gábor teszi mindezt, akit a fideszes polgármester nemrég azzal lepett meg, hogy a háta mögött pszichológiai elemzést készíttetett a párbeszédes önkormányzati képviselőről.

Az persze kitűnő kérdés, ki lesz végül Józsefváros-Ferencváros Márki-Zay Pétere: az együttes Baranyi Krisztina? A balpártos Kalmár Szilárd? A DK-s Ara-Kovács Attila? A jobbikos Dúró Dóra? A momentumos Cseh Katalin? Az LMP-s Jakabfy Tamás?

Mert egy, csak egy jelölt győzheti le a fideszes Kocsis Mátét, ha tényleg komolyan vesszük, amit a párbeszédes képviselő a hóban üzent.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek