Nem telefonbetyárkodott roma hangon Hobo: itt az év helyreigazítása!

2018.02.26. 18:32

Durva! Nem felelt meg a valóságnak, hogy Földes László Hobo elváltoztatott hangon, roma hanglejtéssel próbálta átverni a Bors munkatársát! Sőt, az sem, hogy Földes László Hobo telefonját, úgymond a Hobo hangú Lakatos úr vette fel!

Nem telefonbetyárkodott roma hangon Hobo: itt az év helyreigazítása!

A helyreigazítás alapján szép kis telefonbetyárkodásba került a bulvárlap újságírója a zenésszel. Az eredeti cikk sajnos már nem elérhető, de a helyreigazítás is egy gyöngyszem. Mindez itt olvasható

Itt vannak a legjobb mondatok.

„A borsonline.hu 2018. február 9-én 8:30 órakor megjelentetett József használja Hobo telefonját” című cikkben nem felelt meg a valóságnak, hogy Földes László Hobo elváltoztatott hangon, roma hanglejtéssel próbálta átverni a Bors munkatársát.”

Illetve:

Nem felel meg a valóságnak az, hogy váratlanul reagált a Bors telefonhívására Földes László Hobo, mert nem volt a cikk megjelenése előtt telefonbeszélgetés a Bors munkatársa és Földes László Hobo között, ezért valótlan az az állítás is, hogy azt mondta Földes László Hobo, hogy „rossz számot hívsz, mert ezt a kártyát én még csak most vettem, nem ismerek semmilyen Hobót, és Lakatos József vagyok.”

Na meg:

„Nem felel meg a valóságnak az sem, hogy Földes László Hobo azt közölte a Bors munkatársával, hogy új ez a szám. "Hivatalos. Az enyém - magyarázta, majd bontotta a vonalat.” Nem felel meg a valóságnak az, hogy Földes László Hobo telefonját, úgymond a Hobo hangú Lakatos úr vette fel.”

Az évtized helyreigazításához viszont ez kevés, az a díj még mindig Bayer Zsoltnál és a Magyar Hírlapnál van. Emiatt: „Valótlanul állítottuk, hogy Csóti Mária szerencsétlen, frusztrált, kontraszelektált nyomorult, aki ezzel az egy mondatával (Én harmincöt éve vagyok pedagógus, és még engem sem jutalmazott meg senki...) bebizonyította, hogy tökéletesen alkalmatlan a pedagógusi pályára, de legalább embernek is silány. Csóti Máriától elnézést kérünk.”

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek