Vágó Gábor már lövi szeretetével a momentumos Szarvas Koppányt

Szerző: Bukovics Martin
2018.01.29. 20:15

Vágó Gábor rögtön a kecskeméti indulás bejelentésének napján bevetette az Azonnalinak ígért csodafegyverét, a szeretet erejét! Az LMP-s politikus jelezte: bármikor szívesen segít Szarvas Koppány Bendegúznak, ha a momentumos eltévedne Kecskeméten. Milyen kár, hogy nem egymás ellen indulnak!

Vágó Gábor már lövi szeretetével a momentumos Szarvas Koppányt

Mi a közös az LMP-s Vágó Gáborban és a momentumos Szarvas Koppány Bendegúzban? Azt leszámítva persze, hogy mindketten fiatal férfiak és az Azonnalin jelentették be, hogy egyéni választókörzetben vágnak neki a 2018-as választásnak. Hát az, hogy ezt mindketten Kecskeméten teszik! A nagyon erős kecskeméti kötődésekkel rendelkező Vágó az Azonnalinak arról beszélt, hogy a szeretet erejével küzdene, a városban lakó barátnője által beágyazott Szarvas Koppány pedig a szabadságon és a szerelmen túl a terepmunkát és a jó sztorit emelte ki lapunknak.

Bár Szarvas Koppány a Kecskemét nagyobb részét lefedő Bács-Kiskun 2-ben, Vágó pedig a Kecskemét kisebb részét tartalmazó Bács-Kiskun 1-ben jelölteti magát, ez nem tartotta vissza az LMP-st, hogy ne szóljon be szinte azonnal Tumblren a konkurencia politikusának:

„Bár másik körzetben indulok, mint Szarvas Koppány Bendegúz, de szívesen segítek neki bármikor, ha eltévedne a városban.”

LMP-s legyen a talpán, aki ezt a minimum bangónéi beszólást ne reblogolná azonnal szét. (Politikába most bekapcsolódó Azonnali-olvasóknak írom, hogy a momentumosok eltévedéssel való szivatása a pártelnök egy tavaly nyári interjúja után lett divat, amikor Fekete-Győr András egy józsefvárosi lakossági fórum után a Rákóczi téren kívül nem tudott felsorolni egy 8. kerületi közterületet sem.)

Az Azonnali utolérte a Momentum kecskeméti jelöltjét, aki következőképpen reagált a Vágó Gáborból felé elindult szeretethullámra:

„Ha olvasta volna a cikketeket, tudná, hogy a barátnőm/kampányfőnököm ottani, szóval van kihez forduljak, ha útbaigazításra szorulnék. Amúgy a választókerület nem csak a városból áll, vagy ilyesmivel nem illik fárasztani az LMP-seket? Jó, ha akarja, felhívhatom, ha arra járok. Csak nehogy megint le legyen merülve!”

A lemerült telefonnál erre a 2013-as esetre gondolt a költő.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek