A Momentum állítja, informatikai hiba miatt tűnt el a jelöltlistájuk

Szerző: Bakó Bea
2018.01.10. 21:23

Frissítések történtek a honlapon, ezért tűnt el a jelöltlista a honlapról – írta a Momentum sajtóosztálya érdeklődésünkre, hogy miért vették le a teljes jelöltlistát a párt oldaláról. Azt ugyanakkor elismerték: nem Papp Gergő az egyetlen, aki lekerült a listáról. A párt ígéri: informatikusaik néhány órán belül elhárítják a problémát.

A Momentum állítja, informatikai hiba miatt tűnt el a jelöltlistájuk

Szerda délután eltűnt a Momentum honlapjáról a párt egyéni jelöltjeinek listája, amint arról az Azonnali elsőként írt. Az időzítés azért is figyelemre méltó, mert épp a múlt héten léptek ki többen a pártból, köztük Papp Gergő addigi kommunikációs igazgató, aki Törökszentmiklóson indult volna.

Az üggyel kapcsolatban megkérdeztük a Momentum sajtóosztályát, hogy azért tűnt-e el a lista, mert többen kiléptek vagy visszaléptek? Arra is kíváncsiak voltunk, kik érintettek még Papp Gergőn kívül, és keresnek-e új jelölteket a helyükre, vagy esetleg mégis más ellenzéki pártokkal koordinálnak az adott kerületekben.

Az alábbi választ kaptuk: 

„Pár órán belül ismét élni fog az aloldal, a hibát jeleztük már az IT-sainknak.

Frissítések történnek a honlapunkon és a belső tagsági oldalunkon is, amíg a fejlesztéseket nem véglegesítettük, hasonló hibák előfordulhatnak. Mindig is mondtuk, hogy a 106 jelölt személyében még az ajánlásgyűjtés kezdetéig történhetnek változások,

néhány név cseréje azonban nyilván nem okozná egy teljes aloldal leállását.”

Ez nyilván azt jelenti, hogy Papp Gergőn kívül más jelöltek személyében is változások lesznek, több konkrétumot azonban nem árultak el.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek