Mondunk pár jó érvet a tokaji aszú mellett

2017.12.10. 10:00

A magyar nemzet legfontosabb terméke, hozzákötődik még az identitástudatunk is. A tökéletes egyensúly. Maga a csoda. December 10-e idéntől kezdve az aszú világnapja. Az Azonnali borászokkal és borszakírókkal próbálta megfejteni, honnan jön a tokaji aszú iránti lelkesedésük.

Az aszú világnapja nem vicc: az #aszuday hashtag alatt Instagramon, Facebookon és Twitteren a világ minden tájáról látni lehet a posztokat, amelyek a tokaji aszút ünneplik. 

Itt található az #aszuday kezdeményezés

+ nemrég útnak indított Facebook-oldala,

+ itt meg az Instagram-posztok a témában.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek