Négy órába telt az MSZP-nek kiszenvednie ezt az egy mondatot

2017.12.07. 15:00

Se megerősíteni, se cáfolni nem kívánta az MSZP az Azonnali értesülését, miszerint beállnak Karácsony Gergely, a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje mögé. A párt lapunknak egyetlen egy mondatban foglalta össze mindezt. De micsoda mondatban!

Négy órába telt az MSZP-nek kiszenvednie ezt az egy mondatot

Az Azonnali csütörtök délelőtt megírta: információink szerint beállhat az MSZP Karácsony Gergely mögé, aki így kvázi az LMP-n túli baloldal közös miniszterelnök-jelöltje lehet. Az ügyben telefonon kerestük meg Molnár Gyulát, de nem tudtuk elérni, csak a szocialista párt sajtósát, aki azt kérte, küldjük el írásban a kérdéseinket. Ezt meg is tettük fél 11-kor.

Arra voltunk kíváncsiak, hogy megerősítik-e az értesülésünket; amennyiben még nincs Karácsony támogatásáról hivatalos döntés, ki fog erről határozni és mikor; illetve hogy az Együtt-Párbeszéd szövetség Együtt nevű alkotóeleme részt vesz-e az együttműködésben.

Hosszú várakozás után végül délután fél három előtt néhány perccel jött válasz az MSZP-től. Ennyi: 

„Az MSZP minden olyan demokratikus ellenzéki párttal együttműködik, amelyik 2018-ban le akarja váltani az Orbán-kormányt.”

Közel négy órába telt a szocialista pártnak kiszenvednie magából ezt az egy mondatot, vagyis tizenöt percenként született meg egy szó.

FOTÓ: MTI, Balogh Zoltán

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek