Öt zenész, aki a Sátán végső tervét teljesíti be a zeneiparban

Szerző: Ágoston Dániel
2017.10.10. 16:33

Itt az Azonnali Selection Special Satanic Illimunation Compilation! Felnyitjuk az emberek szemét, hogy ne csak nézzenek, de lássák is az igazságot a Sátán végső tervéről, amelyet számos „zenész” (beépített ügynök) képvisel „dalaikkal” (propagandaműveikkel)!

Öt zenész, aki a Sátán végső tervét teljesíti be a zeneiparban

Mindannyian tudjuk, hogy a sátánista-árnyék-ügynök-háttér-kóser-Soros-kormány globális tőkeinjekcióval igyekszik befolyásolni fiatalok milliárdjait annak érdekében, hogy Lucifer szolgálatába állíthassa őket.

E szabadkőműves törekvések legvilágosabb területe természetesen az úgynevezett „zeneipar”, amellyel leginkább el lehet érni az ártatlan, könnyedén befolyásolható lelkeket. Pláne, hogy mindenki tudja: a tévét és a rádió is Tudjukki(k)nek a kezében van.

Ideje hát, hogy felnyissuk az emberek szemét, hogy ne csak nézzenek, de lássák is az igazságot a Sátán végső tervéről, amelyet számos „zenész” (beépített ügynök) képvisel „dalaikkal” (propagandaműveikkel)!

Ezekből válogattunk most össze ötöt, mintegy elrettentésül, valamint annak bizonyítékaként, hogy a Sátán köztünk jár, és éppen ezért az éberség most mindennél fontosabb!

5. Zeal & Ardor – Devil is Fine

Manuel Gagneux svájci zenész, aki láthatóan néger, tehát eleve gyanús. Svájcban pedig bankok vannak, amiket tudjuk, hogy kik irányítanak. Nem meglepő hát, hogy képes volt egymaga is összehozni egy olyan kísérleti / black metal lemezt, amelyben vegyíti a néger rabszolgák dalait a sátán zenéjével, valamint a blues-zal. Hónapok alatt óriási népszerűségre tett szert az interneten, ami ugyancsak nem lehet véletlen.

E „siker” pedig annyira meglepte őt is, hogy utólag kellett zenekart alapítania ahhoz, hogy turnéra indulhassanak. Sajnos Magyarországon is jártak, fékevesztett sátáni szeánszot rendezve az A38 hajón.

4. Me And That Man – My Church is Black

Bár lengyel testvéreink igaz hívők hírében állnak, akik Magyarországhoz hasonlóan jó úton járnak, a Sátán ügynökei természetesen ott sem pihennek Soros György támogatásának köszönhetően. Egyik fővezérük Adam „Nergal” Darski, aki a BEHEMOTH! nevű vállaltan sátánista black metal zenekar frontembereként már hosszú ideje élteti a Gonoszt.

Ám annak népszerűsége sem volt elég neki, ezért megalapította a Me And That Man nevű southern rock/blues zenét játszó formációt, amellyel tovább szolgálja a Végső Terv beteljesülését.

3. Marilyn Manson – SAY10

Senkinek nem kell bemutatni Lucifer egyik leghűbb szolgáját, aki ugyancsak nemrég járt hazánkban, immár másodszor. Szerencsére mindkét alkalommal ellenállásba ütközött (első, második), mikor Szikora Róbert imádkozott ellene. Ám sajnos az ördög nem alszik, így megjelenhetett a napokban legújabb videoklipje, ahol Johnny Depp színész társaságában orgiázik féktelenül.

2. The Devil & The Universe – The Church Of The Goat

A berlini Aufnahme + Wiedergabe kiadót jelenleg az egyik legizgalmasabb dolognak tartják az úgynevezett elektronikus zenei szubkultúrában a sötétség seregei, de mi tudjuk, hogy mire jó ez az egész. A kiadó egyébként egy zenei katyvasz, amely sokféle műfajban jelentet meg kiadványokat – a sokféleség pedig tudjuk, hogy kiknek az ideája! Techno, dark wave, EBM, és mindenféle sötét, sátáni tam-tam, ami itt megjelenik. Egyik legutóbbi, eklatáns példája pedig a beszédes nevű The Devil & The Universe beszédes című The Church Of The Goat dala.

1. Apey & the Pea – Black November

Nemrég nagy port kavart a magyarországi sátánizmus Soros György által finanszírozott alakulatának esete (akik egyébként egyes hírek szerint reptilián alakváltók), mikor Kecskeméten akarták árulni szentségtelen kegytárgyaikat. Az Apey & the Pea zenekart azonban nem állította meg a rószafüzér ereje sem, így nemrég kiadhatták legújabb lemezüket, amelyen az alábbi dal is található.

Természetesen nem magyar nyelven énekelnek, hanem a Gonoszén, vagyis angolul, ahol olyasmiket énekelnek, hogy „Satanic ritual, obey the circle, burning black on the cross / So fuck you, with your fucking believes / I'm gonna dig it out of your grave”. Véletlen lenne? Aligha!

Ágoston Dániel
Ágoston Dániel az Azonnali újságírója

Podcast, techno, divat, publicisztika.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek