A szocik elmondják, miért nem kérnek Gyurcsányból

2017.09.16. 20:31

Hiába ugrál a Demokratikus Koalíció, az MSZP ragaszkodik Gyurcsány Ferenc kikosarazásához: nem akarják felengedni a volt miniszterelnököt Botka László választási listájára. Az Azonnali arra kérte a szocpárt prominenseit, mondják el, mi ennek az oka. Kiderült: személyesen nincs bajuk vele, egyszerűen nem passzol az MSZP stratégiájába.

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje szombaton bemutatta a Kormányváltó Összefogás névre keresztelt politikai termékét, vagyis pár szakértő-politikust, akik beálltak a szegedi polgármester mögé. Az Index és az MTI tudósításaiban minden lényegeset elolvashatnak arról, mit mondott Botka.

Az Azonnali inkább arra volt kíváncsi, hogyan látják a szocpárt prominensei a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióval való összefogást azt követően, hogy a DK közölte, ragaszkodnak pártelnökükhöz, őt a buliból kihagyni nem lehet.

Nyakó István, a párt sajtófőnöke szerint Gyurcsány a 2002-2010 közötti kormányzás szimbóluma, ha tetszik, ha nem – emiatt rengetegen mennek oda hozzá az utcán, azt kérve, hogy 

Valaki jöjjön már... valaki csináljon valamit... de ne... de ne, ne, ne a Gyurcsány úrék!

A témáról alkotott véleményüket a DK-szimpatizánsok az Azonnalival is tudatták nemrég.

De mit mondanak a szocik?  Nézzék meg! 

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek