Moldova György: Az a bajom a Fidesszel, hogy létezik!

2017.09.09. 09:32

Horn Gyulával meghalt az eszme is, bólogatott egyetértően Moldova György az Azonnalinak. A Kossuth-díjas író elmesélte: egy olyan politikai erő nincs, akivel szimpatizálni tudna. Tiszteletben tartja azonban a nép akaratát: ha az emberek Orbán Viktort választják meg, ám legyen.

„Nincs semmi bajom a Fidesszel, csak az, hogy létezik!” – jelentette ki az Azonnalinak Moldova György a Schmuck Andor-féle Tisztelet Társasága szombati idősfesztiválján. A Kossuth-díjas író azt kívánja „Borbély Szilárd” csepeli polgármesternek, aki szerint nyugdíjasnak lenni boldogság, hogy éljen meg ő most annyiból, amennyi a nyugdíjasoknak jut. 

Moldova György nincs jó véleménnyel a pártokról, „még körvonalaiban sem látszik” olyan formáció, amit támogatni tudna. És bár 1994-ben még ő fogalmazta meg az MSZP programját, szerinte

Horn Gyula óta nincs se a jobb-, se a baloldalon igazán komolyan vehető politikus.

Az ellenzéki térfélen semmi pozitívumot nem lát a jövőre nézve, ugyanakkor Orbán ellen nincs kifogása, ha a nép őt szeretné.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek