Államalapítási speciál – Azonnali Selection #2

Szerző: Ágoston Dániel
2017.08.20. 08:18

Az államalapítás óriási buli volt már régen is, amit erős és büszke európai országként már az államalapítás óta ünneplünk. Nem előtte, nem később, de azóta mindig. Mielőtt azonban újra kitörne a buli, akár Koppány vezér kezei és lábai a felnégyelésekor, tűzzünk ide három szettet, amelyet három hazánkfiától válogattunk össze.

Államalapítási speciál – Azonnali Selection #2

Először a stockholmi illetőségű, magyar származású Kornél Kovácsot emeljük piedesztálra, aki épp jó eséllyel pályázik a legjelentősebb kortárs producerek hall of fame-jébe, s aki amúgy messze az egyik legjobb arc az elektronikus zenei pályán.


Aztán itt van nekünk Imre Kiss, aki az eddigi egyetlen Budapesten rendezett Boiler Room legmenőbb szettjét produkálta még az év elején, s azóta is ugyanazzal a trúsággal emeli hazánk fényét.
 


A fékevesztett tűzijátékbámulás előtt pedig államalapítói lendülettel tesszük ide Tollner Máté legutóbbi eresztését, amelyet a Duna vizén produkált a hajós nép jelenlévő tagjainak.
 


Köszönjük, hogy ezúttal is velünk tartottak.

Egy hónap múlva ismét jelentkezik az Azonnali Selection, addig is békés és boldog államalapítást kívánunk mindenkinek.

Ágoston Dániel
Ágoston Dániel az Azonnali újságírója

Podcast, techno, divat, publicisztika.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek