Egy világvége se akadályozná meg a 2018-as kampányt

2017.07.12. 12:00

Kevésbé hivatalos források immár megjelölték számunkra az újabb világvége feltételezhető időpontját, amely ez év szeptember 23-ára esik. A feltevést a bibliai Jelenések könyvének egyik passzusára alapozzák. Minden derék honfiban felvetődik az ötlet: hogy hatna kis hazánkra ez a jeles esemény?

Egy világvége se akadályozná meg a 2018-as kampányt

Ez a cikk közéleti szereplőink lehetséges reakcióiról ad számot arra az esetre, ha szeptemberben valóban megjelenne az angyal a lángoló pallossal, mondjuk éppen demokráciánk temploma, a Magyar Országház felett.

+++

ENSZ

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa rendkívüli értekezletet hívott össze a Magyarországon elkezdődött világvége miatt. A BT öt állandó tagja már majdnem konszenzusra jutott egy békefenntartó hadtest felállításában, ám a tervezet végül megbukott, Oroszország ugyanis megvétózta a javaslatot, mert bénának találta a HUFOR nevet. A vétót az Egyesült Államok megvétózta. „Én mondtam először, különben is vétót nem lehet vétózni" – reagált a Kreml főképviselője. Az ülésteremben erre kitört a káosz. A nem állandó tagok is elkezdtek vétózni, Franciaország pedig majdnem megvétózta egy korábbi javaslatát.

Gyurcsány Ferenc (DK)

A Demokratikus Koalíció elnöke a Népszavának adott interjújában kifejtette, szívesen koalícióra lépne a patásördöggel 2018-ban, ha úgy alakulna a helyzet. „Az ellenzéknek márpedig össze kell fogni!” – mondta szűkszavúan a pártelnök. Bejelentette továbbá arra vonatkozó szándékát, hogy szombat este jótékonysági fiatalos rave partyt rendez a releváció áldozatai és családtagjaik számára, ahol ő maga áll a lemezjátszók mögé.

Fidesz-közlemény

Ismét bebizonyosodott, hogy semmilyen eszköztől nem riad vissza Soros György, Simicska Lajos, Vona Gábor, valamint a köréjük kiépített globális háttérhatalmi hálózat, ha Magyarország lerombolásáról van szó. Hiába szóltunk hát: Soros nevet a végén. Csatlakozunk a Magyar Kormány és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kezdeményezéséhez, ezennel nemzeti imaláncot szervezünk, amellyel visszahelyezzük Magyarországot Mária kezébe. 

Szél Bernadett (LMP): Mi tehetünk minderről

Bolygónk szennyezettsége elérte azt a fokot, amit Földünk már nem tudott tolerálni. A nem megújuló energia használata (gondolok itt Paks 2-re. Főleg.) és környezettudat nélküli életmódunk miatt kitört a világvége-pánik. Az LMP kétkérdéses népszavazási kezdeményezést indított a lávával még nem borított országrészekben „Akarja-e ön, hogy befagyjon a gyehenna tüze” és „Akarja-e ön, hogy Orbán Viktor elhúzzon a búsba” kérdésekkel. Az aláírásgyűjtő ívet az NVB még nem hitelesítette, ugyanis busz nagyságú denevérek köröznek az épület körül.

Fekete-Győr András (Momentum Mozgalom)

„Pff háát ööö... Szerintem ilyen helyzetek például amúgy tipik azok, amikor ki kéne alakuljon valami politikai párbeszéd... Mondjuk egyébként amúgy most is savaz minket a kormánypropaganda, de arra nem gondolnak már megint, hogy bármi konstruktívat mondjanak, nem is értem néha. Most épp itt a Liliom utcában, a nyolckerben is elég körülnézni, milyen állapotok vannak, 100 forint fölött van a tej, asszem, meg ilyesmik. A legelső feladat szerintem az lenne, hogy a cselekvés helyi köreit megszervezzük, aztán mondjuk a nem-levitézlett politikusokkal közösen valamilyen szolidáris európai értékeket teremtsünk, attól szerintem simán eltűnnek az ilyen túlvilági démonok, vagy mik. Az majd elválik, hogy hogyan. A lényeg, hogy 2018-ra egyedül is elűzzük őket.”

Alkotmánybíróság: Nem sérti az Alaptörvényt a világvége

Az Alkotmánybíróság rendkívüli teljes ülésén megállapította, hogy a világvége nem ellentétes az Alaptörvénnyel, valamint, hogy ilyen helyzetben az Alaptörvény 51/A cikkében szabályozott „terrorveszélyhelyzet” alkotmányosan kihirdethető. A testület ugyanakkor mulasztásban megnyilvánuló alkotmánysértést állapított meg a tekintetben, hogy a pokolból előkerült lelkek jogi helyzete nem tisztázott: ezért az Alkotmánybíróság felhívja az Országgyűlést, hogy az ő alapjogaik érvényesülésének érdekében haladéktalanul sarkalatos amnesztiatörvényben szabályozza a kérdést.

Az Alkotmánybíróság alkotmányos követelményként megállapítja, hogy a magyar alkotmányos identitást tiszteletben kell tartani, így a kialakítandó szabályozás csak olyan lelkekre vonatkozhat, akik a 2007. évi II. törvény értelmében életükben sem minősültek migránsnak. A határozathoz Dr. Pokol Béla alkotmánybíró különvéleményt fűzött, miszerint a világvége alkotmányosságának megítélésére az Alkotmánybíróságnak nincs hatásköre, erről csakis a szuverén magyar parlament dönthet. Pokol Béla ezen kívül a rendkívüli helyzet miatt az Alkotmánybíróság azonnali feloszlatását is javasolja az alkotmánybírók illetményének a világvégétől számított további tíz évig történő folyósítása mellett.

Amnesty International

A civil jogvédő szervezet beperli Strasbourgban a magyar államot, álláspontjuk szerint ugyanis Magyarország nem garantálja a vallásszabadságot polgárai számára, hiszen kizárólag a keresztény világvége valósult meg. "Egy demokratikus, szekuláris alapokon nyugvó jogállam alapvető feladata lenne garantálni egy héber, egy muszlim és egy mormon világvégét minimum” – mondta a szervezet ideiglenes ügyvivője.

Századvég kutatóintézet

„Reprezentatív 110 fős felmérésünkből kiderült hazánk állampolgárainak véleménye” – mondta a Századvég kutatási igazgatója. A megkérdezettek 92 százaléka válaszolt a „Szívesen élne-e ön egy háztartásban démoni entitánssal” kérdésre nemmel, a többiek bizonytalanok. Egy százalék állítja, hogy már most is együtt él egy ilyen lénnyel: a feleségével. A kérdések között szereplő „Működhet-e ön szerint a jogi határzár menekültstátusszal nem rendelkező túlvilági teremtményekkel szemben” kérdésre is elsöprően az igen válaszok kerültek többségbe. Az intézet szerint nem bír különösebb jelentőséggel, hogy Rogán Antal világvége-fórumán kérdezték a vérfideszes választópolgárokat.

Georg Spöttle (MTI)

A biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna esti híradójának nyilatkozva megállapította, hogy a világvége főként túlvilági eredetű. Kérdésre válaszolva kifejtette, hogy a világot rettegésben tartó lények főleg a pokolból érkeznek, és a Sátánt szolgálják. A tudományos munkatárssá előlépett exrendőr szerint megoldás lehet a világvége ellen például annak megszüntetése, vagy a katarktikus állapot előtti status quo visszaállítása.

Gulyás Márton (civil aktivista): Szolidaritásból ismét elégtelen

Konkrétan feltárult a pokol kapuja, és ja, nyilván nem amiatt, hogy teljes autokráciában élünk. Megint nem cselekszünk, csak nézünk, amíg civil polgártársaink állnak konkrétan lángokban. Ez ellen szervezek polgári engedetlenségi akciót az orosz nagykövetség elé, hogy együtt elmondjuk a véleményünket a diktatórikus rezsimnek a világvégéről. Kiállunk magunkért! Megjelenésnél narancssárga festék ajánlott.

Dopeman László (független politikus, gengszterrapper)

Hát ez nagyon nem frankó. Reggel járkálok a 8-ba, aztán látom, hogy tiszta putri az egész. Mármint jobban, mint eddig: mintha több lenne a tré, meg az üveges szem. Mondom fain, biztos lelopták megint a vezetéket, aztán a KicsiDope mondja itt nekem, hogy komoly világvégékbe vagyunk. Dögöljek meg, sosem leszek már polgármester vagy mi a bánat. Mit keres itt ez a sok ejtőernyős ördögfióka amúgy is?! Semmit nem vágnak a 8-ból, én már akkor letettem itt a névjegyemet, amikor ezek még a csattogós lepkét tologatták a pokolban. Trotyi az egész!

Angela Merkel

Minden vég egy új kezdet. Wir schaffen das!

Donald Trump (Twitter)

I’m deeply concerned with the events going on in Hungary. The relevation just started and the LOCAL FAKE NEWS AGENDA is doing its rotten job bashing the local patriots trying to defend their country. Blame this on Russia as well, liberals. God bless! #MAGA

Traian Băsescu​ (Facebook)

MOST KELL BEVONULNI!!! Ezek a hülyék azt hiszik, világvége van. Dunán felhajózok, a PSD-sek hozzanak pár bányászt Petrozsényből! Hunornak pedig intézzétek el, hogy vághassa végre a fákat, addig se néz ide! Előre a Tiszáig, aztán nincs megállás Budapestig!

Janisz Varufakisz (Twitter)

Mondtam én, hogy van módja az adósság megszűnésének!

Ferenc pápa (Twitter)

Beteljesedett. Ma elválik, kinek milyen sorsot szánt a Jóisten. 1 favorite = 2 hét purgatórium, 1 retweet = Mennyország!

Németh Sándor (A Hit Gyülekezete)

Van Isten!

Szcientológia egyház, hírlevél a híveknek

Xenu ideje elérkezett! Aki kegyeiben részesülni kíván, utalja teljes vagyonát a következő számlaszámra: 5514581-115583954-587493, és lelke túléli az erőpróbát.

Stumpf András (Facebook-hozzászólás):

Macron végre megbaszódik :-) 

Oláh Gellért (888): Sivalkodjatok!

Az utóbbi idők kormánydöntési kísérletei (gondoljunk csak egy véletlenszerűen választott Soros-szervezte tüntetésre) egyértelműen bizonyítják, honnan fúj a szél. A kultúrmarxista ellenzék mindent megtesz, hogy valahogy megdöntse demokratikusan választott kormányunkat, így zöld utat hagyva a hazánkat elözönlő kontinensfoglalóknak. A ripost.hu meg nem erősített információi szerint Botka (Rolex) László például személyes barátja, és régi ismerőse a bukott angyal Lucifer fődémonnak. A cikk megjelenése előtt tizenöt perccel elküldött kérdéseinkre a politikus még nem válaszolt. Gyanús vagy, Laca!

MLSZ-közlemény

A Magyar Labdarúgó Szövetség értesült róla, hogy a Ferencváros-Diósgyőr NB1-es mérkőzésen a futballpályára két méter átmérőjű lángoló meteoritok estek. Mivel a futballstadionban a szabályzat szerint tilos bárminemű pirotechnikai eszköz használata, ezek pályára dobása pedig SZIGORÚAN tilos, a Magyar Labdarúgó Szövetség kétmillió forintos büntetést ró ki a hazai szurkolótáborra.

Odafent az egy részlet Hieronymus Bosch Az utolsó ítélet című festményéből.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek