Lukácsi Katalin: Nem megyek Gémesiék pártjába

2017.07.08. 10:15

Cáfolja a Magyar Idők értesülését a KDNP-ből nemrég kilépett Lukácsi Katalin: nemhogy nem lép be a volt MDF-es gödöllői polgármester új pártjába, onnan még csak meg sem keresték. Ilyesmit eddig csak a Momentum és az LMP irányából kapott.

Lukácsi Katalin: Nem megyek Gémesiék pártjába

A Magyar Idők úgy tudja, a KDNP-ből nemrég kilépett Lukácsi Katalin a volt MDF-es gödöllői polgármester, Gémesi György Új Kezdet nevű pártjában folytathatja politikai pályafutását. Mivel a napilap cikkében az érintett nem szólalt meg, az Azonnali rögtön megkereste a szombat délutánját a Pride-on töltő Lukácsi Katalint, mi igaz mindebből. Mint megtudtuk, az értesülés

„abszolút nem igaz. Közülük nem is találkoztam még senkivel, és felvenni se akarták venni komolyabban a kapcsolatot.”

Mint megtudtuk, a kapcsolatfelvétel abból állt, hogy a Gémesi-féle Új Kezdettől ráírt valaki. De nem Gémesi, hanem egy mezei szimpatizáns, még csak nem is tisztségviselő. Lukácsi az Azonnalinak elmondta, eddig csak az LMP és a Momentum érdeklődőtt nála komolyabban.

„Velük jóban is vagyok, de nem akarok pártokba lépni. Kilépésem utáni hat hónapban semmiképp, de nem kizárt, hogy utána se” – erősítette meg a június eleji Azonnali-interjúban mondottakat a volt KDNP-s. Majd hozzátette: „Szívesen vennék, ha csatlakoznék, de ebben szerintem semmi különleges nincs. Nem állok tőlük messze, vannak közös pontjaink. És tisztelik azt, hogy a mai viszonyok között így vállaltam a véleményem.”

+++

 

Az Azonnali Nagy Lukácsi Katalin Interjúját itt olvashatják.

Videónkat a KDNP-ből kilépett politikussal pediglen itt lehet megtekinteni.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek