Ez a brigád trotyi, Gyurcsánynak lefőtt a kávé – Dopeman mindenkinek beszól

2017.06.17. 07:36

Trumpot parókás degeneráltnak tartja, Gyurcsánynak szerinte lefőtt a kávé, minden szerető kedvessége Orbáné és kétli, hogy a Momentum tényleg adományokból tartja fenn magát. Pityinger László a Mátyás téren az Azonnalinak hitet tett Botka László politikája mellett, kiosztotta a komplett ellenzéket, és elmondta: Habony Árpád fizetésének feléért már adna tanácsokat Fekete-Győr Andrásnak.

Ha Juhász Péter, a Momentum és a Kétfarkú Kutya Párt is megél adományokból, akkor tök jó ez az ország, hajrá Fidesz! – mondja szkeptikusan Dopeman, aki szerint az ellenzék a Fidesz témái után fut, és a Momentumot a Fidesz pénzeli. Az Azonnalinak a józsefvárosi Mátyás tér egyik padján nyilatkozó rapper – aki beszól a kamuliberális kamudemokratáknak is – akár indulna a 2018-as választáson, ahol a Fidesz, sőt, a Jobbik támogatását is elfogadná. Adna tanácsokat a Momentumnak, de nem olcsón. 

A rappert annak kapcsán kerestük meg, hogy VIII. kerületi fórumán Fekete-Győr András, a Momentum – helyi ügyekkel és a kerület földrajzával olybá tűnik, kevéssé képben lévő – elnöke azt nyilatkozta nekünk: nem hinné, hogy Dopemant támogatnák a kerületben a 2018-as választásokon, ha indulna, de azért konzultálnának vele.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek