20 éves a legjobb munkatárs, azaz a Doblò Cargo

2020.12.02. 16:04

A DOBLÒ CARGO ANNYI MINT: Több funkcionalitás, nagyobb teljesítmény és a szegmens legsokoldalúbb palettája. Pályafutása során már számtalanszor bizonyította rátermettségét, és kifinomult megoldásainak köszönhetően egy valódi pótolhatatlan munkatárs.

20 éves a legjobb munkatárs, azaz a Doblò Cargo

Idén októberben, a 20. születénapját ünneplő Doblò Cargo büszkén viseli a Fiat Professional fém logóját, amely hangsúlyozza az erős márkaazonosságot és elkötelezettséget a haszongépjárművek palettájához. Pályafutása elején 2006-ban, sikerült elnyernie az Év kis-haszongépjárműve nemzetközi díjat. Azóta is töretlenül teszi teljesebbé a hivatásos sofőrök mindennapjait.

Legfőbb jellemzői közé tartozik a sokoldalúság, a funkcionalitás és a komfort, valamint a személyautós stílus. Mindezeknek köszönhetően immár 20. éve élvezheti a megérdemelt népszerűséget a haszongépjárművek körében.

A Doblò Cargo fedélzetén mindent úgy lett kialakítva, hogy a munka kellemesebben és professzionálisabban teljen. Evégett került a Doblò Cargo kabinjába a harmadik ülés, javult a hangszigetelés és vált otthonosabbá, komfortosabbá és hatékonyabbá a belső tér, melynek elrendezése a számos tárolórekesznek köszönhetően rendkívül praktikus. Az említett nagyszerű 3 személyes multifunkciós üléspad alatt tágas tárolórekesz található. A középső ülés háttámlája lehajtható és asztalként, kartámaszként vagy irattartóként használható, a lehajtható jobboldali utasülésnek köszönhetően pedig akár hosszabb tárgyak is szállíthatók.

Ráadásul a Dobló Cargó egyben a legmodernebb információs és telematikai rendszerekkel is büszkélkedhet. A járműbe akár érintőképernyős, navigációval is felszerelt rádiót is választhat, amely a telefonhívások kihangosítását lehetővé tévő Bluetooth® csatlakoztathatósággal, valamint DAB vevőegységgel is rendelkezik, és mindezek vezérlése egyenesen a kormánykerékről is lehetséges.

Ami a biztonságot illeti, a Doblò Cargo kiváló úttartását a legmodernebb elektronikus stabilitási berendezések biztosítják, mint például az elektronikus fékerő elosztó funkcióval ellátott abs és kipörgésgátló, hidraulikus fékaszszisztens és hegymenet asszisztens rendszerekkel kiegészített elektronikus menetstabilizátor, melyek immár a szériafelszereltség részét képzik. Továbbá a gumiabroncsnyomás folyamatos ellenőrzéséről a TPMS rendszer (opcionális) gondoskodik.

Kezelhetőség és vezetési kényelem tekintetében “kategóriaelső”: a bi-link felfüggesztésének, a finomított kapcsolási érzetű váltókarnak és a továbbfejlesztett tengelykapcsolónak, valamint a széles motorpalettának köszönhetően. A Multijet dízel motor palettáján éppúgy megtalálható a 95Lóerővel rendelkező verzió, mint ahogy a 105 Lóerővel, sőt akár 120 lóerővel ellátot verziók is. Mindemellett szabadon kombinálhatóak a motorverziók a tetszés szerint választott kivitellel, hiszen a Doblò Cargo a szegmens legszélesebb kivitel palettájával áll rendelkezésére. A furgonok kiváló megoldást jelentenek áruszállításra, és két magasságban, illetve két hosszúságban rendelhetőek. Sokoldalú, erős és fürge: legyen ez a Doblò Cargo rövid tengelytávú, normáltetős verziója, vagy hosszú tengeltávval rendelkező Maxi verzió, mind ideális munkatárs minden vállalkozás számára. A Doblò WorkUp pedig ideális platós teherautó, mely minden kihívásnak megfelel.

Mindent összevetve, úgy a külső design, mint a belső tér is tükrözi az elhivatott Doblò Cargo rátermettségét, így biztosítva ezzel a Legjobb munkatárs pozícióját. Tekintse meg Ön is a Dobló Cargo Speciális szériáit, amelyek számos extrával már akár nettó 3 799 000 Ft-ér is elérhetőek. (Bruttó 4 824 730 Ft)


Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek