+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++

Orbánnak mennie kell!

2018. 03. 29.
Orbán személye annyira kínos nekünk, németeknek, hogy sem a közéletben, sem a médiában nem beszélünk arról, hogy az Európai Néppárton belül együtt dolgozik a CSU és a CDU politikusaival.

Újabb mélyponton vagyunk

2018. 03. 28.
Ennek az útnak a végén a bepoloskázott lakások, a kukkoló kamerával felvett házasélet, a csengőfrász, a fekete autó, az új Péter Gábor van. Az a világ, ahol a családi ebédnél is vigyázni kell a szánkra.

Orbán Viktor a jó választás

2018. 03. 28.
Ha vetünk egy pillantást a Nagy-Britanniában, Franciaországban, Németországban, Olaszországban és más országokban lévő állapotokra, látjuk: Orbánnak teljesen igaza van a politikájával.

Ahol a patikusé és a sírkövesé a legmodernebb ház

2018. 03. 24.
De hát ott nincs semmi – mondta meglehetősen faragatlan módon Robert Fico Kelet-Szlovákiáról. És sajnos van ebben némi igazság.

Egy magyar származású elnököt már őrizetbe vettek

2018. 03. 21.
Fantasztikus utazás a jogállamiság és a szabad sajtó világába, a távoli Európába, ahol lehetséges az, hogy őrizetbe veszik Nicolas Sarkozy-t, aki pár éve még Franciaország elnöke volt!

Orbánt nem lehet kicsit megverni

2018. 03. 19.
Nagy részvétel mellett van csak esély a változásra. A rendszerváltásnak van egy nagyon egyszerű, számszerűsített definíciója. A 65-70 százalék közötti részvétel.

Keressünk középutakat!

2018. 03. 18.
Nem kéne már újra elmenni a falig se a piacpártiságban, se az állampártiságban, se a Nyugat-imádatban, se a Nyugat-ellenességben.

A nyíregyiek nem szeretik, ha hülyének nézik őket

2018. 03. 13.
Ugyan miért jönne Bujra vagy Szakolyba, de akár Orosra is migráns? 47 ezer forint közmunkáért? Hogy hajnalban kelhessen és örülhessen, ha elmehet a LEGO-ba a szalag mellé zombinak? Esetleg beköltözzön a nyírmihálydi cigánysorra? Ugyan, Miniszterelnök Úr.

Az olaszok nyugdíjba küldték a maguk Orbánját

2018. 03. 06.
Az olaszországi választással egyre nyilvánvalóbb fő európai trend: a választók többsége a megújulás ígéretére és a fiatalításra voksol, a régi pártokat pedig nyugdíjba küldik. Mit üzen az eredmény Magyarországnak?

Teljesen egyértelmű, hogy ez kinek az érdeke

2018. 03. 01.
Azok az erők, akik Ukrajna és Magyarország kapcsolatainak rombolására törekednek, nagyon aktívan dolgoznak. Ennek közösen ellen kell állnunk.

A Fidesznél pánik van

2018. 02. 26.

Szingliünnep lett a Valentin-nap

2018. 02. 14.
Az amerikai marketing manapság inkább egyedülállókat, mint párokat céloz. Ők ugyanis többet fogyasztanak.

Fodor Gáboron az ország szeme

2018. 02. 09.
Nagy nap lesz az a Magyar Liberális Párt életében, amikor végre kiderül, van-e más céljuk azon kívül, mint hogy Fodor Gábor valahogy parlamenti mandátumhoz jusson.

Durva! Itt az RMDSZ freudi beismerése, kié is Erdély valójában

2018. 01. 23.
Az RMDSZ potom 900 évvel régebb van Romániában, mint az erdélyiek! Azt hitték, jól megmutatják a románoknak, hogy mennyi az annyi, az erdélyi magyar jelenlét, s aztán sikerült egy egyszerű nullás amatőr felcserélésével túltenni a dákó-román kontinuitáselméleten.

Az állam csak röhög a szülőkön, a tanárokon és a diákokon

2018. 01. 22.
Az oktatási rendszerben a szülő, a tanár és a tanuló folyton egymást kergeti, míg a mindenható állam csak áll, és vigyorogva biztatja néha egyik vagy másik felet.

Hajrá Erdély, maradj sokszínű és cool!

2018. 01. 16.
Erdély már 1568-ban multikulturális és sokszínű volt, mielőtt ez egyáltalán cool lett volna. Ennek immáron 450 éve.

Legyen román miniszterelnöke Magyarországnak!

2017. 12. 01.
December elsején, amikor a földrajzilag keleti, geopolitikailag nyugati szomszédunk, Románia mai területi formájában történő megalakulását ünnepli, nagyon igazuk van azoknak, akik tiltakoznak ez ellen.

Karácsony és Juhász hosszú évek óta nem volt ilyen boldog

2017. 11. 14.
Facebook-posztok áradatában örömködik az Együtt és a Párbeszéd afelett, hogy közösen megütnék az öt százalékos parlamenti küszöböt az IDEA Intézet reprezentatív facebookos felmérése szerint. Csak két dolog jutott erről eszembe: milyen állapotban van a két párt, ha ennek tudnak örülni, és olvasták-e a teljes felmérést, miszerint a teljes népességben együtt három százalékon állnak? Amúgy épp ennyi a hibahatár is.

Az erőszakmentesség nem egyenlő a passzivitással!

2017. 11. 01.
Technobuli az Oktogonon, papírrepülő-hajtogatás nemzeti konzultációs kérdőívekből, szamár a színpadon. Ez csak pár példa az elmúlt időszak tüntetéseinek innovációi közül. A kreatívnak szánt feladatok arra hivatottak, hogy megtartsák a tüntetések erőszakmentes jellegét, gyakorlatilag viszont azt érik el, hogy a demonstrációk passzivitásba fulladnak. Kinek van kedve így egyáltalán tüntetni?

összesen: 382 db | 30 db/oldal

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13