+++ Eltűntünk a facebookon? Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig tudj arról, amiről írunk! +++

Így kampányoltok ti: bolondok napi TOP15 válogatás

2018. 04. 01.
A bőség zavarában szenved az, aki kampányidőszakban igyekszik számon tartani a politikai kabaréműsor újabb és újabb felvonásait. Azért mi megpróbáltuk rangsorolni őket. Következzék az Azonnali TOP15-ös listája a kampány legviccesebb, avagy legabszurdabb eseményeiről.

Legendás kampányfilmjét törölték, de máris új videóval jelentkezett Drotár Adrienn

2018. 03. 31.
Már nem elérhető Drotár Adrienn legendássá vált kampányvideója, készült viszont egy új, ugyanúgy a kilencvenes évekre hajazó bemutatkozó videó róla, amelyből kiderül az is, vajon lebontaná-e a határkerítést a hajdúszoboszlói polihisztor. A videó végén az Új Magyar Front elnöke a teljes magyar médiának üzenve leszögezte: ők nem kamuk, hanem egy valódi mozgalom.

Itt egy esélyes LMP-s jelölt, aki még az ördöggel is összefogna a Fidesz ellen

2018. 03. 31.
A Nógrád megye 1. számú választókerületében LMP-s színekben induló Dömsödi Gábor szerint a független polgármesterek csak azért jelentették ki közös nyilatkozatban, hogy a fideszes jelöltet támogatják, mert alá kellett írniuk ezt a „hűbéri esküt”. Az egykori tévés műsorvezető ezt onnan tudja, hogy már több polgármester is felhívta őt, hogy bocsánatot kérjen emiatt. Dömsödi tett még pár megjegyzést az országos politikára is.

Kire szavaz a bizonytalan szavazónk? Itt a Pártbörze utolsó része!

2018. 03. 31.
Végigjártuk a pártokat a Fideszből kiábrándult Szilágyi Bencével, hogy megtudja: melyik párt passzol hozzá legjobban. Az utolsó részben értékelünk. Ki az, aki jobb lenne porszívóügynöknek, mint politikusnak? Melyik pártnál volt a legjobb buli forgatni? És az is kiderül, hogy kinek sikerült őt meggyőznie, melyik pártra adja a voksát április 8-án.

Külföldön élsz? Szavaznál? Már csak egy napig regisztrálhatsz!

2018. 03. 30.
Online csak pár kattintás az egész.

Kultúrprogramnak álcázva buszoztatják a szavazókat Kárpátalján

2018. 03. 30.
Hihetetlen sztorit osztott meg az Azonnalival kelet-magyarországi forrásunk. Szép nagy buszokkal hordják a kárpátaljai falvak lakóit a konzulátusokra, hogy le tudjanak szavazni. Hogy megköszönhessék a Fidesznek a támogatásokat, mondják. Mindezt kiállításlátogatásnak álcázzák.

Újabb esélyes jelölteket nevezett meg Márki-Zay

2018. 03. 29.
Harminchárom névvel bővült a rendszervaltas2018.hu-n az esélyes ellenzéki jelöltek listája.

Gulyás Gergely és Varga Mihály másfél héttel a választás előtt már lezárták a kampányt

2018. 03. 29.
Már kedden megtartotta kampányzáróját Gulyás Gergely és Varga Mihály, legalábbis az alapján, amit a Fidesz frakcióvezetője kiírt a Facebookra.

Mindegy, hogy bejutunk-e a parlamentbe, ugyanazt fogjuk csinálni

2018. 03. 29.
Így is, úgy is mozgalmi életre, pártépítésre készül a Momentum, akár bejutnak a parlamentbe, akár nem – mondja az Azonnalinak Soproni Tamás, a párt elnökségi tagja és kampányfőnöke. Semmiképp nem kötnének koalíciót a Jobbikkal, de volt jobbikosokat bevesznek a pártba. Az LMP-vel viszont el tudnák képzelni a koalíciót. Elmondja, hogy mit tanult meg a Momentumban a magyar vidékről, és hogy tényleg megpuccsolná-e Fekete-Győrt.

Felsorakoztak a független polgármesterek a Fidesz mögé Nógrádban

2018. 03. 28.
Nógrád megye 1. számú választókerületéhez 47 település tartozik, közülük most 41 polgármestere közös nyilatkozatban állt be a fideszes képviselőjelölt mögé. A 41-ből egyébként 31-et papíron függetlenként választottak meg.

Abdeslam budapesti szállása elé plakátolt a kormány

2018. 03. 27.
A legjobb helyre került a kormányplakát: a nagykörúti hotelben szállt meg a terrorista Salah Abdeslam a magyar hatóságok orra előtt.

Már a BKV-nak is kínos Orbán elégtételes nyilatkozata

2018. 03. 26.
Pár napja Gulyás Márton egy hatalmas molinót ragasztott a négyes metró Rákóczi téri kijáratára. A bal oldalán egy idézet volt Orbán Viktor március 15-i beszédéből, amelyben erkölcsi, politikai és jogi elégtétellel fenyegetőzött. A jobb oldalán pedig egy szavazásra buzdító felirat, ezt megelőzendő. A BKV emberei most leszedték a plakátot, de csak az egyik felét: azt, amelyen Orbán szavai voltak láthatók.

Fogolydilemmában az ellenzéki szavazók

2018. 03. 26.
Az idei választás nem a pártokba, hanem az egymásba vetett bizalomról szól. Ha az ellenzéki szavazók látatlanban megbíznak egymásban, és feltételezik, hogy pártállástól függetlenül a legesélyesebb ellenzéki jelöltre fog szavazni a másik is, elkerülhetnek egy újabb Fidesz-győzelmet. Ha viszont érzelemből szavaznak, mindannyian rosszul járnak.

Drotár Adrienn bemutatja: az idei választás legjobb kampányfilmje

2018. 03. 25.
A szürreális interjújával híressé vált Drotár Adrienn egy új (kamu)párt színeiben vágott neki a választásnak. Most végre elkészült a kampányfilmje is! Ha szeretnél látni egy kilencvenes éveket idéző kampányvideót, akkor ezt ne hagyd ki!

Kire szavazol egyéniben?

2018. 03. 25.
A szívedre hallgatsz vagy az eszedre? Mondd el, melyik egyéni választókerületi jelölt mellé teszed az ikszet!

A Jóisten óvja meg a Momentumtól Magyarországot!

2018. 03. 25.
A Momentum szerint az ajánlásokkal bűvészkedő Cigánypárt nem kamupárt, miközben a Munkáspárt és a MIÉP az. Hogy miért tartják őket annak, arra a párt többszöri megkeresésünkre se válaszolt, a két érintett minipárt viszont reagált az Azonnalinak. A Munkáspárt elnöke szerint a Momentumra semmi szükség, a MIÉP elnöke egyenesen azt mondta: a Jóisten óvja meg a Momentumtól Magyarországot.

Láttál már kamupártos plakátot? Mutatunk egyet

2018. 03. 24.
A Tenni Akarók Magyarországi Pártja az az alakulat, amelynek se honlapja, se Facebook-oldala. Van cserébe salgótarjáni plakátja!

Juhász Péter visszalép a belvárosban

2018. 03. 24.
Már csak Fekete-Győr András Momentum-elnök, az LMP-s Csárdi Antal, a jobbikos Losonczy Pál és a párbeszédes V. Naszályi Márta indul a fideszes Hollik István ellen a belvárosban.

Mit és hogyan tanuljunk? Pártok a lényegről

2018. 03. 24.
Informatikát, nyelveket, vagy kritikai készségeket kell megtanítani a gyerekeknek? Vissza kell-e adni az önkormányzatoknak az iskolák fenntartását? Ki törölné el az egyetemi tandíjat, és ki mennyivel emelné a tanárok bérét? A lényeg nyolcadik részében az egyik legproblémásabb területről, az oktatásról ígérgetnek a pártok.

A német kisebbség elhalászhat egy mandátumot a pártok elől

2018. 03. 23.
Máig kérhetik a nemzetiséghez tartozók, hogy nemzetiségi listára szavazhassanak április 8-án. Ebben az esetben fel kell áldozniuk a pártlistára adható szavazatukat a nemzetiségi szavazatért. Április 6-ig még meggondolhatják magukat, de a jelenlegi számok alapján könnyen lehet, hogy a németek ezúttal nem csak szószólót, hanem szavazati joggal bíró képviselőt küldhetnek a parlamentbe.

Kitört a pécsi politikusok szelfibotháborúja!

2018. 03. 23.
Az idei választási kampány eddigi legabszurdabb jelenete zajlott le a pécsi Konzum áruház előtt. Fidelitasos aktivisták ütköztek meg az Együtt képviselőivel. Szavak és érvek helyett leginkább szelfibotokkal.

Itt a Tökéletes Baloldali Kampányfilm: csak szavazz valakire!

2018. 03. 22.
Az őszödi beszéd soha nem volt ilyen aktuális, mint a We Plants Are Happy Plants baloldali kampányfilmjében.

Jobboldaliak a kormány elleni szavazásra buzdítanak

2018. 03. 22.
Lukácsi Katalin, Bod Péter Ákos, Jeszenszky Géza és Márki-Zay Péter videóban üzeni: az egyéni választókörzetekben a legesélyesebb ellenzéki jelöltet támogatják az április 8-i választáson.

Esélyes jelöltek: beindult a természetes szelekció

2018. 03. 21.
Az esélyes jelöltek civilek általi kiválasztásának megtörténte jelzi: Magyarország, mint demokrácia nem halott, hiszen beindult a természetes szelekció. Most ennek itt is van az ideje, hiszen ellenzéki oldalon a magyar pártstruktúra kusza.

Márki-Zayék megmondják, kikkel lehet leváltani a kormányt

2018. 03. 21.
Mivel a pártok nem tudták eddig létrehozni az együttműködést, ismét civilek veszik kezükbe a kormányváltás ügyét, és elmondják, kikkel lehet szerintük leváltani a kormányt április 8-án. Márki-Zay Péterék első körben 53 választókerületben nevezték meg, szerintük kik az esélyes ellenzéki jelöltek.

A saját szórólapjai alapján írt cikkeket is cenzúrázná a Fidesz

2018. 03. 20.
Egy kormánypárti jelölt nyilvános propagandaanyagaiból valószínűleg még Észak-Koreában is szabadna cikket írni. Százhalombattán viszont nem. Abszurd történet következik arról, hogy milyen alacsony szintre milyen ijesztő mértékben gyűrűzik be a Fidesz paranoiája a kampányban.

Ha a kutyaszarral dobáló Gábor elmegy szavazni, te miért nem?

2018. 03. 20.
Hibátlan klippel mozgósítja a választáson való részvételre nézőit a Comedy Central. Ha a kutyaszarral óvodásokat dobáló aszociális Gábor is elmegy szavazni, hogy döntsön a jövődről, te miért nem?

Fekete-Győr András: MSZP = Fidesz

2018. 03. 19.
Festékfújóval pingálta fel a Fidelitas szabadtéri kiállítására a Momentum elnöke, hogy szerinte nincs különbség a szocialisták és a Fidesz között.

összesen: 172 db | 30 db/oldal

1 2 3 4 5 6