Ez a bor egy annyira ritka szőlőfajtából készült, hogy ez belőle az egyetlen, ami kapható az egész világon.
Cukrozott tejszínhabos eper: borgyári tucattermékkel locsolják egymást a világ legszebb helyein átbringázó verseny győztesei.
Szabó Zoltán mindig azt hangoztatja, hogy a Pécs körüli szőlők az olaszrizling legjobb magyarországi termőterületei. A 2020-asa egyelőre csak felvillantja ezt az ígéretet, de ez sem kevés.
Rozéverziót csináltak a proseccónak. És nemzetközi szőlőfajtával kell megszínesíteni. Venetóban lázadnak, mi megkóstoltuk.
Kutjevo Horvátország Tokaja: a nagy becsben tartott nemzeti borvidék, ahová egy olyan szőlőfajta kapcsán kell elzarándokolnunk tanulni, amiről azt hinnénk, mindent tudunk.
Ezekben a mínuszokban egy pohár jobb sauvignon blanc csodákra lehet képes. Nagyokra azért nem, de pár pillanatra igen: tavasz, remény, ilyesmi téren.
A villányi RedY brandnél magabiztosabban állandóan jó minőségű bisztróbort, na jó, fogalmazzunk magyarul, vörös ivóbort nehéz találni itthon.
Kelet-Európa pinot noirja? Ugyan már, ez a szekszárdi kékfrankos saját jogon is helyet kell kapjon az asztalon.
Aki kóstolta, tudja, egy kartonnál kevesebbet felesleges rendelni belőle. Németh Janó elkészítette ugyanis a tökéletes sillert.
Aki szereti Villányt, annak azért, aki nem szereti, annak azért.