Szabó Zoltán mindig azt hangoztatja, hogy a Pécs körüli szőlők az olaszrizling legjobb magyarországi termőterületei. A 2020-asa egyelőre csak felvillantja ezt az ígéretet, de ez sem kevés.
Újra itt van Ercsey Dániel boriskolája: ezen a héten az olaszrizlingről lehet mindent megtudni, amit csak érdemes.
Kutjevo Horvátország Tokaja: a nagy becsben tartott nemzeti borvidék, ahová egy olyan szőlőfajta kapcsán kell elzarándokolnunk tanulni, amiről azt hinnénk, mindent tudunk.
Olyan nincs, hogy Közép-Európában ne szeresse valaki az olaszrizlinget.
Győzött a papírforma: együtt sikerülhet. Mármint az olaszrizlingnek és a rajnainak.
A tokaji. Az igaz magyar. A természetes katalán. Az osztrák-magyar. Az Azonnali ajánl pár jó, akár még szilveszter napján is beszerezhető pezsgőt, amivel az újévi koccintásnál bárki magabiztos fellépést kölcsönözhet magának. És nem csak akkor.