Mégpedig azért, mert étteremben evés közben nem lehet maszkot viselni, így azokba más szabályokra van szükség. Hogy evéssel hogyan terjed a covid, nem részletezte.
Sör és miccs: keleti szomszédunknál ezek a majális kötelező velejárói. Az Azonnali ennek alkalmából összegyűjtötte a szerkesztőség hét legjobb miccsélményét!
Dario Cecchini a világ talán leghíresebb hentese, aki Panzano in Chiantiban a járvány kellős közepén személyesen árulja a friss húsokat, a lardót, a pástétomot és a finocchionát boltjában. Mesélt nekünk erről is, de azt is megkérdeztük tőle, mit üzen a magyar henteseknek.
Népünk húsimádata átível a történelmen, az evésben megjelenő félelmeink, vágyaink évtizedről évtizedre visszaköszönnek. Mutatunk gulyásreceptet 1834-ből, kiderül, mi volt a legnagyobb titkos sláger az 50-es években, és mit raktak volna ki Instára a 70-es évekbeli vágásiferik!
Már hetek óta otthon vagy, home office-olsz, és már fogalmad sincs, hogy mit főzzél ahhoz, hogy ne minden nap ugyanazt edd? Karanténreceptekkel segít az Azonnali, politikusok adnak tippeket.
Amikor mi Budapesten olyan speciálisnak érezzük magunkat, nem árt elmenni egy magát ugyanúgy meg- és feltalálni igyekvő másik volt szocialista fővárosba.
Se péksüteményt, se kebabot, se virslit. Büntetni nem fognak, de szólni érte igen.
Végre itt a karácsony! Te is egész évben ezt vártad? De miért? A bejgli, a forraltbor, netán az éjféli mise miatt? Ünnepi hét kérdése az Azonnalin.