+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2020. november 28. 18:20
Aki egy különösebb bonyodalmaktól mentes, jól elkészített, finom és könnyen elérhető magyar bort akar levenni a polcról, megtalálta, amit keres.
2020. november 21. 12:32
A sárgamuskotály Dél-Szerbiában tökéletesedik évről évre. Megéri messzire elzarándokolni érte.
2020. november 14. 17:55
Terem belőle egy csomó, mégse készül belőle valami sok bor, holott baromi finom tudna lenni. A hét bora a legjobb példa erre!
2020. november 11. 18:09
Noha vannak bizonyos öltönyösök itthon, akik azzal hencegnek hazai borászoknak, hogy ők borból is a fiatalt szeretik, nincs és nem is lesz soha igazuk. Állítsuk meg és tereljük mederbe az újborlobbi nyomulását!
2020. november 7. 17:07
A magyar prosecco meglepetésre Villányból érkezik. Mindent hoz, amit Joe Biden leendő elnökségétől reálisan el lehet várni: azaz a műfaji megkötéseken belül a kötelezőt.
2020. október 11. 16:37
Olyan nincs, hogy Közép-Európában ne szeresse valaki az olaszrizlinget.
2020. szeptember 27. 19:15
Egy borvidék, ami azt bizonyítja: megfelelő tudással, akaraterővel és szorgalommal semmi sem lehetetlen, még a legzordabb körülmények között sem.
2020. szeptember 13. 11:01
Ha a borászok nem fognak össze, és hoznak létre közösen egy nagy borvidéki vinotékát, rengeteg jó dologról le fog maradni a turista.
2020. szeptember 5. 09:27
Tokaj-Hegyalja minden reményével, kudarcával és ezek gyökereivel lényegében maga a rendszerváltás utáni magyar történelem. Szerencsére van kiút ebből.
2020. augusztus 29. 08:08
Amikor egy szőlészeti-borászati egyetem pontosan azt teszi, amit kell: ennél fogyaszthatóbb a szakmai munka nem is lehet!
2020. augusztus 22. 08:07
A bioborok általában kifejezetten drágák itthon, ez viszont nem az, és mégis kifejezetten finom. Elmondjuk, mi a titok.
2020. augusztus 16. 08:34
Győzött a papírforma: együtt sikerülhet. Mármint az olaszrizlingnek és a rajnainak.
2020. augusztus 8. 16:55
Új heti sorozat indul az Azonnalin: minden hétvégén elmondjuk, miből tartalékolj be jövő hétre!