Kelet-Londonnál jobb helyszínt nehezen találunk a szerkesztőségünk birtokába jutott momentumos fánkrecept kipróbálásához. Dalston talán sokszínűbb, mint a MoMo Magyarországa és valószínűleg a közelben tartózkodik a párt szavazóbázisának fele-harmada is. A lokáció tehát adott, 12 egyszerű lépésben össze is állítom Soproni Tamás kézműves csodáját.
1. A receptet befújja a szél a megszálló szerkesztőség ablakán
2. Átmegyek a szomszéd kerületbe hazai alapanyagokért. A Paprika Store olyan, mint egy balatoni közért, csak kedvesek az eladók
3. Vajon nem a fitneszfasiszta neokonzervatív receptjeivel kellene foglalkozni inkább?
4. A Paprika Store szakértői szerint ez a legjobb liszt és én ezt a Momentum fánkja esetében feltétlenül technokratákra bízom
5. A sütőpor. Márkajelzés igényesen eltávolítva, ez nem natív hirdetés
6. Olyan megerősítés nekem ez a lengyel joghurt, mint egyszeri magyar liberálisnak Adam Michnik Magyarországról szóló vezércikkei a Gazeta Wyborczában. A profit persze német zsebekben
7. Tojást már a helyi multikulti éjjelnappaliból szerzünk. Hiszen 2017+1 van, teljesen alap
8. A lakótársam hipsztersója. A végtelenségig erősítsük a sztereotípiákat!
9. Ez így minden egyben
10. Össze is keverem, miképp az alelnök javasolja
11. Beszaggatva forró olajba. Megy ez, mint a karikacsapás, bár képviselő nem lesz belőle
12. Meggy- és málnalekvárral, illetve mogyoróvajjal tálalom a mecsetre néző ablakban. Nem egy szuttyos csirke, de finom lett.