+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. november 10. szombat, 12:00
Ez minden idők legfurcsább turnéja. Kár, hogy a koncertekre nem megy senki.

Zenekarok körében bevett gyakorlat nagyobbnak láttatni a rajongótáborod a valós adatoknál, de amit egy Los Angeles-i metálbanda, a Threatin csinált, az kimaxolta a showbiznisznek ezt az aspketusát.

 

Ők ugyanis az a banda, akiknek egyetlen rajongója sincs, mégis elhitették magukról, hogy jók lesznek egy Európa-turnéra.

 

Az ügy érdekében Jered Threatin, az együttes frontembere az együttes ügynökének állította be magát, bőségesen bevásárolt Facebook like-okból, Youtube-nézettségből és hamisított teltházas koncertfelvételekből, ezután pedig leszervezett magának egy csomó koncertet.

 

A Youtube-os videók kicsit furcsák ugyan, sejthető, hogy rá van vágva a koncertfelvételre a közönség ujjongása, és ha ott nem is gondolkodtak el az együttest leszerződtetők, amikor Jered kvázi saját magával készített interjút, talán egy Google-keresés a StageRight Booking címszavakkal (az együttes állítólagos ügynöksége) megtudhatták volna az igazat.

 

 

Az első koncertre Londonban került sor, a The Underworld klub eseményszervezői pedig azzal a fölöttébb kellemetlen meglepetésben részesültek, hogy a beharangozott 291 eladott jegyhez képest három „rajongó” tűnt fel az eseményen.

 

Hasonlóan érezhette magát a bristoli Exchange klub tulajdonosa, amikor a koncertre csak az előzenekar (mert az is volt) meghívottjai érkeztek meg (itt már csak 180 eladott jegyről beszélt az együttes). Következő koncertjüket Belfastban tartják, és a Facebook-esemény szerint kilencen fognak részt venni, további hét felhasználó érdeklődik, három hozzászóló pedig meglehetősen dühös. Ennek ellenére arról még nincs infó, hogy ne tartanák meg a koncertet.

 

És ha minden így megy tovább (hiába szólalt meg több klubtulajdonos felháborodottan) a zenekar Nagy-Britannia után át fog ruccanni a „kontinensre” is, ugyanis a Breaking the World elnevezésű turnéjuk keretében útba ejtik Párizst, az olaszországi Bergamót és a németországi Weinheimot is.

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Jönnek a fapadosok téli akciói, úgyhogy mindenki vegyen jó vastag kabátot! Pár óra kínszenvedés után már meg is léptünk az országból egy kicsit.

Robert Habeck gondoskodik arról, hogy a német nagykoalíció már csak nevében legyen nagy.

Most már minden dátumot magunk mögött hagytunk, ami gátolt volna abban, hogy friss újborokat igyunk. Már piacon a 2018-as évjárat termése!

Sőt, a széntüzeléses erőműveket is. Sőt, 2050-re átállnak teljesen megújuló energiára.

Megmutatjuk a hét videóját, amit valahol Romániában vett fel egy térfigyelő kamera.

A hét kérdése

Gruevszki egy hatszázezer eurós Mercedes miatt volt kénytelen egy kétéves börtönbüntetés elől Magyarországra menekülni. Mit kérjünk a menedékjogért cserébe? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Nyolc új filmmel és egy Arany Medvével érkezik november 15. és 19. között a Román Filmhét!

Temesváron, november 16-18. között a vicces nevű Rovinhud fesztiválon! Az Azonnali ott lesz.

Ez már BP: kóstold végig a juniboros borászok friss, 2018-as borait november 21-én!

Vázlat egy új politikához, Írók boltja, november 27-e.

DrMáriás kiállítását Orbán, Soros, Putyin és Trump ihlette. Meg még sokan. Megnyitó november 27-én az A38-on.

Ezt is szerettétek

Te hogy rövidítenéd Toroczkai László szélsőjobbos mozgalmának nevét?

Majdnem teljesen kész a december elsejei centenáriumra épülő katedrális a bukaresti parlament mögött.

Visszaszerezték a demokraták az amerikai törvényhozás alsóházát, a képviselőházat

Twitter megosztás Google+ megosztás