+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. november 10. szombat, 12:00
Ez minden idők legfurcsább turnéja. Kár, hogy a koncertekre nem megy senki.

Zenekarok körében bevett gyakorlat nagyobbnak láttatni a rajongótáborod a valós adatoknál, de amit egy Los Angeles-i metálbanda, a Threatin csinált, az kimaxolta a showbiznisznek ezt az aspketusát.

 

Ők ugyanis az a banda, akiknek egyetlen rajongója sincs, mégis elhitették magukról, hogy jók lesznek egy Európa-turnéra.

 

Az ügy érdekében Jered Threatin, az együttes frontembere az együttes ügynökének állította be magát, bőségesen bevásárolt Facebook like-okból, Youtube-nézettségből és hamisított teltházas koncertfelvételekből, ezután pedig leszervezett magának egy csomó koncertet.

 

A Youtube-os videók kicsit furcsák ugyan, sejthető, hogy rá van vágva a koncertfelvételre a közönség ujjongása, és ha ott nem is gondolkodtak el az együttest leszerződtetők, amikor Jered kvázi saját magával készített interjút, talán egy Google-keresés a StageRight Booking címszavakkal (az együttes állítólagos ügynöksége) megtudhatták volna az igazat.

 

 

Az első koncertre Londonban került sor, a The Underworld klub eseményszervezői pedig azzal a fölöttébb kellemetlen meglepetésben részesültek, hogy a beharangozott 291 eladott jegyhez képest három „rajongó” tűnt fel az eseményen.

 

Hasonlóan érezhette magát a bristoli Exchange klub tulajdonosa, amikor a koncertre csak az előzenekar (mert az is volt) meghívottjai érkeztek meg (itt már csak 180 eladott jegyről beszélt az együttes). Következő koncertjüket Belfastban tartják, és a Facebook-esemény szerint kilencen fognak részt venni, további hét felhasználó érdeklődik, három hozzászóló pedig meglehetősen dühös. Ennek ellenére arról még nincs infó, hogy ne tartanák meg a koncertet.

 

És ha minden így megy tovább (hiába szólalt meg több klubtulajdonos felháborodottan) a zenekar Nagy-Britannia után át fog ruccanni a „kontinensre” is, ugyanis a Breaking the World elnevezésű turnéjuk keretében útba ejtik Párizst, az olaszországi Bergamót és a németországi Weinheimot is.

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Erdős Norbert és Tőkés László is megszavazta az orosz és kínai dezinformáció elleni bizottsági határozatot, az ex-LMP-s Meszerics el se ment szavazni.

Az Amazon állítja: az általuk fejlesztett robot biztonsággal képes navigálni az utcán.

Nagyobb kockázata lehet az aszpirin szedése miatt kialakuló belső vérzésnek, mint amekkora eséllyel megelőzi a szív-
infarktust vagy a stroke-ot.

Bosznia-Hercegovina évente több százezer eurót keres azzal, hogy pénzt kér az állampolgárságról való lemondásért a nyugatra vándorlóktól. Nem keveset.

A helyi ellenzék „félretette ideológiai ellentéteit”, és kezdeményezi: a kerületi önkormányzati cégek tagadják meg a törvény alkalmazását.

A hét kérdése

Elhunyt Andy Vajna filmproducer, milliárdos, filmbiztos, tévétulajdonos. Neked melyik a kedvenc filmed azok közül, amelyekhez köze volt?

Azért ide elnéznénk

Dé:Nash, Pe$tipatkány és LIL IOM január 24-én lépnek fel.

Milyen a vidék az egyik legjelentősebb magyar képzőművész szemével?
Január 24-én kiderül!

Végig lehet kóstolni az összes hazai furmintot! Február 7-én!

Világhírű természetfotósok képeit lehet megcsodálni február 16-án Budapesten.

Franz Grabmayr osztrák festő képeit állítják ki a régió legmenőbb múzeumában, március 10-ig!

Ezt is szerettétek

Beküldtünk egy igazi székelyt a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai közé a januári kormányellenes tüntetésen.

Mi az, amit nem lehet elvitatni Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől? Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt mindent elmond az Azonnalinak.

Az ellenzék azzal is vádolja, hogy orosz ügynök: a radikális, nem PiS-tag politikus a lengyel-fehérorosz kapcsolatok egyik legaktívabb támogatója.

Az Azonnali bemutatja a tényleges frontvonalakat és a heterogén szerb ellenzéket.

Twitter megosztás Google+ megosztás